Wybacz że dopiero teraz, ale odpuściłam na trochę grupy żeby się nie nakręcać transfer się odbył, póki co udany@adaxm jak tam u CIebie? Był transfer 9 października?
reklama
9+2hahaha czy już jest ?Jeżu ale jak to dopiero transfer miałaś a Ty już w 10 tyg jesteś ?
Człowiek nie zdarzy do transferu podejść a Ty już urodzisz
grupowoWidzę, że te ciążę idą „rzutami”
Coffe18
Fanka BB :)
LadyCaro
Nie, cały czas nie mam. Mam nadzieję, że max do piątku dostanę... bo jednak na 8 ta histero. A teraz to już nie mam żadnych plamień i brzuch na okres przestał boleć... zobaczymy.@LadyCaro a jak tam u Ciebie, miesiączki dalej nie ma zgodnie z planem?
raisonnablement
A który to dzień cyklu?Nie, cały czas nie mam. Mam nadzieję, że max do piątku dostanę... bo jednak na 8 ta histero. A teraz to już nie mam żadnych plamień i brzuch na okres przestał boleć... zobaczymy.
LadyCaro
Dziś 30.A który to dzień cyklu?
Agunia1401
Moderator
A nasienie badali? Nam nasienie nie kazali. Młodzi nie młodzi, kariotyp całkiem co innego.Ja też po poronieniach i nas strasznie lekarze zbywają… bo jesteśmy młodzi. Nie mówili nic o kariotypach, uważają że za poronieniami stoi masakryczne nasienie męża no może i tak jest
Mikimka
nasienie badane bo od 2lat starania, wcześniej poronieniaA nasienie badali? Nam nasienie nie kazali. Młodzi nie młodzi, kariotyp całkiem co innego.
reklama
Lily_of_the_valley
Czyli jednak po punkcji u Ciebie cykl też będzie wydłużony...Dziś 30.