reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Mnie wczoraj ramiona zaczęły strasznie bolex, dziś w nocy budziłam się kilka razy z bólu promieniującego i teraz cały czas. Od ciężaru piersi. I zastanawiam się, czy może na jakiś masaż samej góry placów by nie pójść? Wiecie czy w pierwszym trymestrze można?
Tam gdzie idziesz do lekarza jest też fizjoterapeutka, którą tamtejsi ginekolodzy polecają. Możesz iść do niej (blisko masz ;)), może rozmasuje, może obklei, da jakieś ćwiczenia wzmacniające?

reklama
reklama
Mam nadzieję że wyjdzie ujemny i nie będę musiała się leczyć na to cholerstwo.
Mi z kału wyszło ujemne, a z gastroskopii wynik niejednoznaczny, ale z widocznym zapaleniem żołądka. Mnie wcześniej nic nie bolało, po prostu się naczytałam, ze to może być przyczyna niepowodzeń dlatego chciałam się dokładnie zbadać i przeleczyć. Trochę nadgorliwe z mojej strony, ale akurat się wstrzelilam z antybiotykiem w oczekiwanie na histeroskopie i cieszę się, ze to zrobiłam.

Do góry