Jak się czujesz? Jak psychicznie i całokształt?Może w poniedziałek zacznę robić testy
reklama
NataliaNatka
Aktywna w BB
Ja w procesie stymulacji, w poniedziałek wizyta i zobaczymy czy tam coś rośnieJak Wasze nastroje w ogóle dziewczyny przy weekendzie? Ja mam co raz większy stres po tym transferze, a starałam się na luzie
Na pewno! Będzie pięknie Dobrze się czujesz póki co?Ja w procesie stymulacji, w poniedziałek wizyta i zobaczymy czy tam coś rośnie
Przykro mi to pierwsze podejście?U mnie biochem niestety potwierdzony po środowym spadku bety w czw odstawiłam leki. Dzisiaj przyszła miesiączka:/ liczę ,że będę mogła w miarę szybko podejść do kolejnej procedury. We wtorek się okaże...
NataliaNatka
Aktywna w BB
Czuję się aż za dobrze i to mnie martwiNa pewno! Będzie pięknie Dobrze się czujesz póki co?
Dlaczego?! Ja czułam się idealnie całą stymulację, dopiero pod koniec przeszkadzały mi jajniki trochę i pięknie zebrano 21 oocytów Zero presji, nie trzeba wcale czuć się źle albo dyskomfortuCzuję się aż za dobrze i to mnie martwi
Tak pierwsze podejście w walce o drugie dziecko ale niestety mieliśmy tylko jeden zarodekPrzykro mi to pierwsze podejście?
10 lat temu miałam IMSI - 3 transfer okazał się szczęśliwy- mamy synka.
reklama
amusedxxx
Fanka BB :)
przypomnij kiedy miałaś transfer? Jak się czujesz?Jak Wasze nastroje w ogóle dziewczyny przy weekendzie? Ja mam co raz większy stres po tym transferze, a starałam się na luzie