reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jestem po rozmowie z lekarzem. Pobrano 16 oocytów z czego dojrzałych było 14 i one zostaną zapłodnione metodą ICSI. Do prawego jajnika był utrudniony dostęp, jest za macicą i zostało tam 4 mniejsze pęcherzyki. Dostałam Duphaston 2x10 mg za 9 dni jadę na kontrolne USG. Pierwszy telefon od embriolog będzie w piątek w 2 dobie, potem w 5 już z wynikiem końcowym. Transfer odroczony, wypadnie w połowie listopada.

Jestem po rozmowie z lekarzem. Pobrano 16 oocytów z czego dojrzałych było 14 i one zostaną zapłodnione metodą ICSI. Do prawego jajnika był utrudniony dostęp, jest za macicą i zostało tam 4 mniejsze pęcherzyki. Dostałam Duphaston 2x10 mg za 9 dni jadę na kontrolne USG. Pierwszy telefon od embriolog będzie w piątek w 2 dobie, potem w 5 już z wynikiem końcowym. Transfer odroczony, wypadnie w połowie listopada.
Trzymam kciuki 🤗🤗

hej dziewczyny, aktualizacja. U mnie 4 dpt popołudniowy test, nie wiem czy mam zwidy czy też widzicie tą słabiutką kreskę ? 🙏🙏🙏
image.jpg

reklama
Do góry