reklama
Devin
Fanka BB :)
Czy dzisiaj pierwszy zastrzyk czy jutro?U mnie też zwolnienia wystawiają bez problemu w klinice.
Gosia0132
Nie. Ja miałam Marvelon. Teraz po punkcji dostałam Provere ale i tak dostałam podczas brania okresDziewczyny czy jak miałyście na miesiąc tabletki antykoncepcyjne w celu wyciszenia jajnikow to też was męczyły ciągłe plamienia? Ja mam Aktywie i im bliżej końca blistra tym plamienia są większe.
D
dgdx4
Gość
nie, ja miałam regavidon i wpasował się idealnieDziewczyny czy jak miałyście na miesiąc tabletki antykoncepcyjne w celu wyciszenia jajnikow to też was męczyły ciągłe plamienia? Ja mam Aktywie i im bliżej końca blistra tym plamienia są większe.
LadyCaro
dziś wieczoremCzy dzisiaj pierwszy zastrzyk czy jutro?
spoko23
Dziewczyny, mam pytanie jak to jest z tym mrożeniem zarodkow w ramach programu. Czy mrożą jak wyjdzie za dużo do wykorzystania np. w drugiej turze jakby transfer się nie udał? A jak się uda, czy można sobie zamrozić z myślą o kolejnym dziecku? Czy za przechowywanie zarodków wówczas się płaci?
LadyCaro
Z tego co wiem to normalnie mrożą zarodki i przechowywanie jest w cenie, ale u nas była adnotacja, że do 2028 roku (czyli do końca progamru). Potem (jeśli nie będzie kontynuacji) płaci się 700 zł za rok niezależnie od liczby zarodków.Dziewczyny, mam pytanie jak to jest z tym mrożeniem zarodkow w ramach programu. Czy mrożą jak wyjdzie za dużo do wykorzystania np. w drugiej turze jakby transfer się nie udał? A jak się uda, czy można sobie zamrozić z myślą o kolejnym dziecku? Czy za przechowywanie zarodków wówczas się płaci?
Ja mam AMH na poziomie 0.1 i lekarz mówi że szansa jest.. chociaż coraz bardziej zaczynam się martwić że nic z tego nie będzie.. ewentualnie mówił też o ostrzykiwaniu osoczem, jezeli kolejny raz sie nam nie uda. Może któraś z Was to miała?1,14, więc jest takie se, Pani doktor określiła je jako niskie.
LadyCaro
@wrobelmm miałaJa mam AMH na poziomie 0.1 i lekarz mówi że szansa jest.. chociaż coraz bardziej zaczynam się martwić że nic z tego nie będzie.. ewentualnie mówił też o ostrzykiwaniu osoczem, jezeli kolejny raz sie nam nie uda. Może któraś z Was to miała?
reklama
Ja też takie info dostałam od mojego lekarzaZ tego co wiem to normalnie mrożą zarodki i przechowywanie jest w cenie, ale u nas była adnotacja, że do 2028 roku (czyli do końca progamru). Potem (jeśli nie będzie kontynuacji) płaci się 700 zł za rok niezależnie od liczby zarodków.