Devin
Fanka BB :)
Mi sami w klinice mówili że 6 dni po już na pewno wyjdziePodziwiam ja nie wytrzymałam tyle
( wiadomo są przypadki że dopiero 10 dni po wyszło, wiele cudów tu widziałam)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sami w klinice mówili że 6 dni po już na pewno wyjdziePodziwiam ja nie wytrzymałam tyle
Ja właśnie czekam na @ i rozpoczęcie nowego cyklu i transferujemy we wrześniu Przyjmujemy kropka na pokładKiedy u ciebie planowany transfer? My teraz robimy miesiąc przerwy i w październiku będziemy transferować, pod koniec października najpewniej
Ilość tych pozytywnych bet od kiedy istnieje wątek, rozgrzewa serducho i daje nadziejęUzupełniłam kalendarz na pierwszej stronie, zerknijcie czy kogoś nie pominełam i dajcie znać
dziś 6dpt i test białykurczę laski, transfer tydzień temu a wy jeszcze nie testujecie?
A beta kiedy?dziś 6dpt i test biały
Idź sobie na betędziś 6dpt i test biały