raisonnablement
Fanka BB :)
Piątek to 1 dobaMam głupie pytanie jak liczyć doby, jak miałam punkcje w czwartek to czwartek to pierwsza doba, piątek druga? Czy piątek 1, sobota 2?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piątek to 1 dobaMam głupie pytanie jak liczyć doby, jak miałam punkcje w czwartek to czwartek to pierwsza doba, piątek druga? Czy piątek 1, sobota 2?
No czwartek punkcja i zapłodnienie jajek, to w piątek jest 1 dobaMam głupie pytanie jak liczyć doby, jak miałam punkcje w czwartek to czwartek to pierwsza doba, piątek druga? Czy piątek 1, sobota 2?
A dzwonili do ciebie jak hodowla? Czy dopiero jutro?Mam głupie pytanie jak liczyć doby, jak miałam punkcje w czwartek to czwartek to pierwsza doba, piątek druga? Czy piątek 1, sobota 2?
z perfum i makijażem to totalny mit , nie ma wpływu . Napewno myślę, że nie warto korzystać z basenu lub jezior żeby nie dostać infekcji przed samym transferemJa mam pytanie o transfer, macie jakieś rady czego nie wolno robić przed, bezpośrednio po? Bo już czytałam różne informacje typu nie używać perfum i nie robić makijażu i sama się zastanawiam czy to serio ma wpływ?
Na moje pytanie o zalecenia do pani doktor to tylko pełny pęcherz żeby mieć, zalecenia po: odpocząć, nie dźwigać i wstrzemięźliwość sexualna przez tydzień od transferuJa mam pytanie o transfer, macie jakieś rady czego nie wolno robić przed, bezpośrednio po? Bo już czytałam różne informacje typu nie używać perfum i nie robić makijażu i sama się zastanawiam czy to serio ma wpływ?
A ja właśnie dość dużo czytałam na temat tych zakazow korzystania z perfum w dniu transferu. I tak z przymróżeniem oka jednak przemawia do mnie czemu niektóre kliniki zalecają nie perfumowanie się. Nic mi się nie stanie jak jeden dzień się nie wyperfumujez perfum i makijażem to totalny mit , nie ma wpływu . Napewno myślę, że nie warto korzystać z basenu lub jezior żeby nie dostać infekcji przed samym transferem
nie wiem , możliwe u mnie w klinice nie wspomniano nic o perfumA ja właśnie dość dużo czytałam na temat tych zakazow korzystania z perfum w dniu transferu. I tak z przymróżeniem oka jednak przemawia do mnie czemu niektóre kliniki zalecają nie perfumowanie się. Nic mi się nie stanie jak jeden dzień się nie wyperfumuje
Jade potem na urodziny teściowej, najwyżej będę śmierdziałaA ja właśnie dość dużo czytałam na temat tych zakazow korzystania z perfum w dniu transferu. I tak z przymróżeniem oka jednak przemawia do mnie czemu niektóre kliniki zalecają nie perfumowanie się. Nic mi się nie stanie jak jeden dzień się nie wyperfumuje
Jutro albo w środę będą dzwonić ile mamy finalnieA dzwonili do ciebie jak hodowla? Czy dopiero jutro?