Trzymam mocno kciuki ,i łączę się w bólu oczekiwania choć u nas jeszcze nie ten etap .Ja już czekam na transfer... Jestem dzisiaj jakoś wyjątkowo zestresowana tym Nie wiem dlaczego, to chyba hormony Ja nie wiem jak ja dotrzymam do tego 6 dpt żeby testować.
reklama
Aileen31
Fanka BB :)
Ja też miałam odroczony transfer i te brałam progesteron, pewnie po to żeby zrownoważyć hormony, bo jednak nie wiem czy nasz organizm jest w stanie tyle wyprodukować sam z siebie.Jestem już w domu po punkcji ,udało się pobrać 12 oocytów mam nadzieję,że uzyskamy z tego jakieś zdrowe zarodki.Dziewczyny mam pytanie u nas transfer odroczony ze względu na to, że będziemy badać zarodki i stąd moje pytanie w jakim celu lekarz przepisał mi Duphaston 10 mg i Utrogestan globulki ? Oprócz tego mam jeszcze antybiotyk i neparin .Jestem zdziwiona po co tyle progesteronu skoro transfer w najlepszym razie odbędzie się grubo za połowa grudnia lub w styczniu .
Motylkowa!
Super wynik. To teraz niech się ładnie komóreczki zapładniają i dzielą. Zapładnialiście wszystkie?Jestem już w domu po punkcji ,udało się pobrać 12 oocytów mam nadzieję,że uzyskamy z tego jakieś zdrowe zarodki.Dziewczyny mam pytanie u nas transfer odroczony ze względu na to, że będziemy badać zarodki i stąd moje pytanie w jakim celu lekarz przepisał mi Duphaston 10 mg i Utrogestan globulki ? Oprócz tego mam jeszcze antybiotyk i neparin .Jestem zdziwiona po co tyle progesteronu skoro transfer w najlepszym razie odbędzie się grubo za połowa grudnia lub w styczniu .
Progesteron pewnie żeby wspomóc hormonalnie organizm i wydaje mi się że też w razie jakichś malutkich pęcherzyków niepobranych one nie będą sobie już rosły tylko się wchłoną.
raisonnablement
Wypiłam litr wody i czekam, już mi ciężko
Ja prosta dziewczyna, wytłumacz o co Ci chodzi z tym GS? po pierwszym transferze 5 lat temu w 10dpt też wynik miałam ponad 200.Wow super! Gratulacje!! Ciekawe ile gs się ukaże nie pisz takich wiadomości dwuznacznych, bo nas straszysz przynajmniej mnei
Lily_of_the_valley
To teraz fryteczki i odpoczynek duże kciuki ode mnie!Ja już się melduję z kropkiem na pokładzie
fckathy
Pęcherzyki ciążoweJa prosta dziewczyna, wytłumacz o co Ci chodzi z tym GS? po pierwszym transferze 5 lat temu w 10dpt też wynik miałam ponad 200.
z tym że przy podanym jednym zarodku to raczej i tak nawet jak bliźniaki to jednojajowe więc i tak jeden gs powinien być widoczny czy się mylę ?Pęcherzyki ciążowe
reklama
raisonnablement
Dobra ja już z kropkiem jestem razem, oby już na zawsze ! Taki miałam pełny pęcherz, że zapytałam lekarza czy ktoś go kiedyś osikał podczas transferu