Magnolia89
Początkująca w BB
Dziewczyny proszę pomóżcie, bo zaraz oszaleje. Mam wyniki punkcji - udało się zamrozić 3 zarodki: 4AA, 3BB i 3BB. Czy to są dobre zarodki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie miałam dużego odstępu od ostatniej cytologii. Może też być badanie na chlamydię. Bo jak 5 to chyba już za późno na hormony, bo wiem, że niektóre były tylko w 2-3 dc.A jak miałam robiona cytologię 8 miesięcy temu?
Ja też nie miałam dużego odstępu od ostatniej cytologii. Może też być badanie na chlamydię. Bo jak 5 to chyba już za późno na hormony, bo wiem, że niektóre były tylko w 2-3 dc.
Każda blastka jeśli została zamrożona to znaczy że embriolodzy stwierdzili że ma szanse na implantację. nie ma sensu patrzyc na tą klasyfikację, bo ona tylko odpowiada za to jak morfologicznie komórki wyglądają i w teorii 5 i 4 mają więcej szans na sukces, ale to nie znaczy że z 3,2 czy 1 nie ma zdrowych dzieci 3 zamrożone blastki to piękny wynik! GratkiDziewczyny proszę pomóżcie, bo zaraz oszaleje. Mam wyniki punkcji - udało się zamrozić 3 zarodki: 4AA, 3BB i 3BB. Czy to są dobre zarodki?
masz bardzo zbliżone wyniki do tych co ja miałam w te dniDziewczyny!
6dpt beta 42
8 dpt beta 156
O mój Boże cała się trzęsę
Rozumiem, że już ciąża zaawansowana u Ciebie? To mi daje jeszcze większą nadzieję Już napisałam smsa do Doktormasz bardzo zbliżone wyniki do tych co ja miałam w te dni
super przyrost gratulacje
teraz możesz się umawiać na USG nie wiem jak klinika praktykuje w który dzień u was
dziś 10+6. Teraz odliczam dni do badań prenatalnych.Rozumiem, że już ciąża zaawansowana u Ciebie? To mi daje jeszcze większą nadzieję Już napisałam smsa do Doktor
O super z tym endometrium no to czekamy do środy <3Ja po wizycie. Endo uroslo do 8.3mm pęcherzyk nie pękł ale podobno to nie przeszkadza. Transfer mam w środę także czekamy teraz mam kilka dni żeby wykurować się i nie przeziębić jeszcze bardziej..