reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny proszę pomóżcie, bo zaraz oszaleje. Mam wyniki punkcji - udało się zamrozić 3 zarodki: 4AA, 3BB i 3BB. Czy to są dobre zarodki?
Każda blastka jeśli została zamrożona to znaczy że embriolodzy stwierdzili że ma szanse na implantację. :) nie ma sensu patrzyc na tą klasyfikację, bo ona tylko odpowiada za to jak morfologicznie komórki wyglądają i w teorii 5 i 4 mają więcej szans na sukces, ale to nie znaczy że z 3,2 czy 1 nie ma zdrowych dzieci :) 3 zamrożone blastki to piękny wynik! Gratki :)

masz bardzo zbliżone wyniki do tych co ja miałam w te dni 😅
super przyrost 😊 gratulacje 🫶
teraz możesz się umawiać na USG nie wiem jak klinika praktykuje w który dzień u was
Rozumiem, że już ciąża zaawansowana u Ciebie? To mi daje jeszcze większą nadzieję 😬 Już napisałam smsa do Doktor 😅

reklama
Do góry