reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dostałam dzisiaj wyniki badań z wczoraj , które zalecił mi lekarz z kliniki. Ta morfologia trochę słabo wyszła, co? zawsze coś... 🙄Jestem ciekawa co w piątek powie mój prowadzący na to..

Załączniki

• Screenshot_20241009_221923_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20241009_221923_Microsoft 365 (Office).jpg
    110,2 KB · Wyświetleń: 87
  • Screenshot_20241009_221938_Microsoft 365 (Office).jpg
    Screenshot_20241009_221938_Microsoft 365 (Office).jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 83
Obecnie nie. Ostatnio przyjmowałam go 25 sierpnia (3 miesiące starań naturalnych z nim było) a planuję go wdrożyć dopiero w cyklu transferowym, lekarz z kliniki pozostawił mi wybór o konsultacji i wdrożenie zaleceń od immuno.
To te leukocyty tak niewiele podwyższone, może to jeszcze się utrzymuje po tej trzymiesięcznej terapii?

To te leukocyty tak niewiele podwyższone, może to jeszcze się utrzymuje po tej trzymiesięcznej terapii?
Nie mam pojęcia, a może jakaś infekcja się zaczyna rozwijać, a ja jeszcze nie odczuwam jej objawów. Ciężko stwierdzić. Tak sobie teraz myślę, że najbardziej podejrzewałabym, że coś z zębami ostatnio 5tka zrobiła mi się wrażliwa na zimne napoje, chociaż jako tako nie boli, może tu jest problem i w zębie zaczyna się coś dziać🤔

Nie mam pojęcia, a może jakaś infekcja się zaczyna rozwijać, a ja jeszcze nie odczuwam jej objawów. Ciężko stwierdzić. Tak sobie teraz myślę, że najbardziej podejrzewałabym, że coś z zębami ostatnio 5tka zrobiła mi się wrażliwa na zimne napoje, chociaż jako tako nie boli, może tu jest problem i w zębie zaczyna się coś dziać🤔
Może tak byc, powtórz sobie za tydzień i zobaczysz. Ja teraz jestem chora i tez mam limfocyty i eozynofile obniżone. Ja teraz robię morfo dwa razy/ tyg, bo jestem na acco i mi te wyniki skaczą od jednego badania do drugiego. U Ciebie tez wg mnie przynajmniej nie ma jakichś hardkorowych odchyleń, nie martwiłbym się tym jakoś mocno na Twoim miejscu, tylko po prostu skonsultowała z lekarzem.

reklama
Witajcie wszyscy, chciałabym prosić o poradę.
28.09 miałam transfer blastocysty 3AA, w 6 dpt miałam delikatne, brązowe plamienie, w 10 dpt beta z krwi wynosiła 226. Pomału zaczęliśmy się cieszyć, dzisiaj kolejna beta, 12dpt i 444 , a progesteron 18,80 ng/ml. Jakoś koło 15, po wizycie w toalecie zobaczyłam na papierze trochę lekko brązowego śluzu i malutki czarny skrzep?zabarwiony śluz?. Od dwóch dni troszke pobolewa mnie podbrzusze, nie jest to ból sam w sobie, tylko takie uczucie jakby ciągnęło mnie w macicy. Częściej dzieje się to wieczorami.
Strasznie się przestraszyłam, to moja pierwsza ciąża. Czy któraś z Was miała podobne wyniki i objawy? Czy prog jest super niski, czy coś mogę zrobić, żeby go podbić? Biorę też 3x1 duphastan i estrofem, i 3x cyclogest dopochwowo.
Bardzo proszę o pomoc🥺
duphaston chyba nie wychodzi w krwii. Wynik pewnie jest wyższy.
Ja jak zobaczyłam pozytywną betę to w ten sam dzień dostałam krwawienia. Wyłam a na drugi dzień poleciałam na betę i dalej rośnie prawidłowo

Do góry