oooo to super hahahah świetnieGratulacje! Ja tez wczoraj byłam 6+5 termin masz na 29 maja
reklama
super dziękujęCiąży z invitro nie trzeba liczyć z usg, bo znasz datę zapłodnienia, więc kalkulator i będziesz wiedziała Ten jest bardzo fajny: Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Nie miałam.Miałaś ovitrelle?
anyżowa
Fanka BB :)
Dostałam dzisiaj wyniki badań z wczoraj , które zalecił mi lekarz z kliniki. Ta morfologia trochę słabo wyszła, co? zawsze coś... Jestem ciekawa co w piątek powie mój prowadzący na to..
Załączniki
fckathy
Jesteś na accofilu, prawda?Dostałam dzisiaj wyniki badań z wczoraj , które zalecił mi lekarz z kliniki. Ta morfologia trochę słabo wyszła, co? zawsze coś... Jestem ciekawa co w piątek powie mój prowadzący na to..
anyżowa
Obecnie nie. Ostatnio przyjmowałam go 25 sierpnia (3 miesiące starań naturalnych z nim było) a planuję go wdrożyć dopiero w cyklu transferowym, lekarz z kliniki pozostawił mi wybór o konsultacji i wdrożenie zaleceń od immuno.Jesteś na accofilu, prawda?
fckathy
To te leukocyty tak niewiele podwyższone, może to jeszcze się utrzymuje po tej trzymiesięcznej terapii?Obecnie nie. Ostatnio przyjmowałam go 25 sierpnia (3 miesiące starań naturalnych z nim było) a planuję go wdrożyć dopiero w cyklu transferowym, lekarz z kliniki pozostawił mi wybór o konsultacji i wdrożenie zaleceń od immuno.
anyżowa
Nie mam pojęcia, a może jakaś infekcja się zaczyna rozwijać, a ja jeszcze nie odczuwam jej objawów. Ciężko stwierdzić. Tak sobie teraz myślę, że najbardziej podejrzewałabym, że coś z zębami ostatnio 5tka zrobiła mi się wrażliwa na zimne napoje, chociaż jako tako nie boli, może tu jest problem i w zębie zaczyna się coś dziaćTo te leukocyty tak niewiele podwyższone, może to jeszcze się utrzymuje po tej trzymiesięcznej terapii?
fckathy
Może tak byc, powtórz sobie za tydzień i zobaczysz. Ja teraz jestem chora i tez mam limfocyty i eozynofile obniżone. Ja teraz robię morfo dwa razy/ tyg, bo jestem na acco i mi te wyniki skaczą od jednego badania do drugiego. U Ciebie tez wg mnie przynajmniej nie ma jakichś hardkorowych odchyleń, nie martwiłbym się tym jakoś mocno na Twoim miejscu, tylko po prostu skonsultowała z lekarzem.Nie mam pojęcia, a może jakaś infekcja się zaczyna rozwijać, a ja jeszcze nie odczuwam jej objawów. Ciężko stwierdzić. Tak sobie teraz myślę, że najbardziej podejrzewałabym, że coś z zębami ostatnio 5tka zrobiła mi się wrażliwa na zimne napoje, chociaż jako tako nie boli, może tu jest problem i w zębie zaczyna się coś dziać
reklama
duphaston chyba nie wychodzi w krwii. Wynik pewnie jest wyższy.Witajcie wszyscy, chciałabym prosić o poradę.
28.09 miałam transfer blastocysty 3AA, w 6 dpt miałam delikatne, brązowe plamienie, w 10 dpt beta z krwi wynosiła 226. Pomału zaczęliśmy się cieszyć, dzisiaj kolejna beta, 12dpt i 444 , a progesteron 18,80 ng/ml. Jakoś koło 15, po wizycie w toalecie zobaczyłam na papierze trochę lekko brązowego śluzu i malutki czarny skrzep?zabarwiony śluz?. Od dwóch dni troszke pobolewa mnie podbrzusze, nie jest to ból sam w sobie, tylko takie uczucie jakby ciągnęło mnie w macicy. Częściej dzieje się to wieczorami.
Strasznie się przestraszyłam, to moja pierwsza ciąża. Czy któraś z Was miała podobne wyniki i objawy? Czy prog jest super niski, czy coś mogę zrobić, żeby go podbić? Biorę też 3x1 duphastan i estrofem, i 3x cyclogest dopochwowo.
Bardzo proszę o pomoc
Ja jak zobaczyłam pozytywną betę to w ten sam dzień dostałam krwawienia. Wyłam a na drugi dzień poleciałam na betę i dalej rośnie prawidłowo