reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny, lekarz zalecił w tym cyklu brać od 16 do 25 dnia progesteron oraz ertrofem, oraz od początku cyklu biorę też biosteron. Problem polega na tym że dostałam plamienia (21dc), ale czuję że rozkręci się to na miesiączkę.. dodam że zawsze mam regularne (27-29dni).. czy może to być przez te leki? I czy mysliscie że powinnam przestać je brać w takiej sytuacji?

Dziewczyny, lekarz zalecił w tym cyklu brać od 16 do 25 dnia progesteron oraz ertrofem, oraz od początku cyklu biorę też biosteron. Problem polega na tym że dostałam plamienia (21dc), ale czuję że rozkręci się to na miesiączkę.. dodam że zawsze mam regularne (27-29dni).. czy może to być przez te leki? I czy mysliscie że powinnam przestać je brać w takiej sytuacji?
kurcze, progesteron zazwyczaj działa hamująco na krwawienie, wiec dziwne, że zaczęłaś plamić. Ja bym się od razu jutro skontaktowała z lekarzem/ kliniką i na pewno nie podejmowała decyzji samodzielnie. Jesteś w procedurze czy starania naturalne w tym cyklu?

kurcze, progesteron zazwyczaj działa hamująco na krwawienie, wiec dziwne, że zaczęłaś plamić. Ja bym się od razu jutro skontaktowała z lekarzem/ kliniką i na pewno nie podejmowała decyzji samodzielnie. Jesteś w procedurze czy starania naturalne w tym cyklu?
No właśnie dziwne to wszystko.. w tym cyklu naturalnie, w kolejnym mamy zacząć znowu stymulacje. Jutro na pewno będę się kontaktować z lekarzem

reklama
Do góry