Wszystkiego się spodziewałam, brałam każdy scenariusz pod uwagę, ale nie chorego zarodka.... Myślałam że tu to już formalność ... My nawet wskazań do badań nie mieliśmy ... Zrobiliśmy dla samych siebie ...Tak bardzo mi przykro nie tak miało być
reklama
wrobelmm
Fanka BB :)
Okropnie mi przykroPrzyszły wyniki zarodka... Nasza jedyna dziewczynka ma trisomie w 13 parze.... Transferu nie będzie
LadyCaro
Matko... przytulam. Nie wiem nawet co powiedzieć i jak Cię pocieszyć. To takie niesprawiedliwe...Wszystkiego się spodziewałam, brałam każdy scenariusz pod uwagę, ale nie chorego zarodka.... Myślałam że tu to już formalność ... My nawet wskazań do badań nie mieliśmy ... Zrobiliśmy dla samych siebie ...
fckathy
tak, on ma znaczenie od implantacji, wiec powinnaś zaczac brać jakies dwa dni przed transferema ten acard to jak się bierzze? Jest sens, żebym go wdrażała teraz zakładając, ze w sobotę za tydzień miałabym transfer?
wrobelmm
To są moje wyniki
Podobnie jak u @LadyCaro - heterozygota pai-1 - co daje podwyższoną (ale tylko trochę) skłonność do zakrzepów - do rozważenia wdrożenie acardu. Do tego heterozygota w jednym z MTHFR - wdrażasz metylowane formy witamin.A to męża
Kir Bx - brak tylko dwóch implantacyjnych - ok. HLA-c i u Ciebie i u partnera C2, więc też ok.
Pozostałe - prawidłowe
spekoppar_
A wiesz może co oznacza polimorfizm w intronie o genu CFTR?Podobnie jak u @LadyCaro - heterozygota pai-1 - co daje podwyższoną (ale tylko trochę) skłonność do zakrzepów - do rozważenia wdrożenie acardu. Do tego heterozygota w jednym z MTHFR - wdrażasz metylowane formy witamin.
Kir Bx - brak tylko dwóch implantacyjnych - ok. HLA-c i u Ciebie i u partnera C2, więc też ok.
Pozostałe - prawidłowe
wrobelmm
Nie, ale wierzę w to, że skoro napisali, że "wszystkie badane warianty genu CFTR prawidłowe", to jest to wynik prawidłowyA wiesz może co oznacza polimorfizm w intronie o genu CFTR?
Motylkowa!
U nas mamy to samo na wyniku. Przeszukałysmy wraz @Mademoiselle_Nika pół internetu i wniosek jest taki - prawidłowy i nie czepiać sięA wiesz może co oznacza polimorfizm w intronie o genu CFTR?
reklama
Aileen31
Strasznie mi przykro... Trzymaj się...Przyszły wyniki zarodka... Nasza jedyna dziewczynka ma trisomie w 13 parze.... Transferu nie będzie