reklama
Aileen31
Fanka BB :)
Ja w 2 DC zaczynałam ElonvąDziewczyny czy wszystkie zaczynalyscie stymulacje w 3 DC? Czy może to być różnie ze startem?
D
Dukasia
Gość
U mnie początek był 2DCDziewczyny czy wszystkie zaczynalyscie stymulacje w 3 DC? Czy może to być różnie ze startem?
Aileen31
Powiem Wam że ja mam wrażenie że na mnie idą wszystkie kary, albo karma za nie wiem co właściwie Myślałam że po tej punkcji będzie w miarę ok, to takie rzeczy się dzieją Trochę się boje teraz i zastanawiam się czy ten antybiotyk zadziała czy tam w środku się nie dzieje coś niedobrego. W piątek obraz był na USG typowy jak po punkcji.
Zostaje mi znowu łykać leki i czekać na rozwój sytuacji. Nie spodziewałam się że sama stymulacja będzie tak drenująca psychicznie. I szczerze mówiąc, będąc w tym miejscu co teraz nie wiem czy bym się zdecydowała na stymulację drugi raz, gdyby miała wyglądać jak ta
Zostaje mi znowu łykać leki i czekać na rozwój sytuacji. Nie spodziewałam się że sama stymulacja będzie tak drenująca psychicznie. I szczerze mówiąc, będąc w tym miejscu co teraz nie wiem czy bym się zdecydowała na stymulację drugi raz, gdyby miała wyglądać jak ta
Avy
Ja też zaczynałam od 2dc (Bemfola + Menopur).Dziewczyny czy wszystkie zaczynalyscie stymulacje w 3 DC? Czy może to być różnie ze startem?
annn1
Ja też zaczynałam od 2dc (Bemfola + Menopur).
U mnie początek był 2DC
I te zastrzyki robi się raz czy 2 razy dziennie ?Ja w 2 DC zaczynałam Elonvą
raisonnablement
U mnie od 2dc, ovaleapDziewczyny czy wszystkie zaczynalyscie stymulacje w 3 DC? Czy może to być różnie ze startem?
raisonnablement
Ja miałam ovaleap rano, i od 6dc chyba dokładałam orgalutran i robiłam je jeden po drugim ranoI te zastrzyki robi się raz czy 2 razy dziennie ?
raisonnablement
Przykro mi, mam nadzieję, że kolejna stymulacja nie będzie potrzebna i szybko wrócisz do formy!Powiem Wam że ja mam wrażenie że na mnie idą wszystkie kary, albo karma za nie wiem co właściwie Myślałam że po tej punkcji będzie w miarę ok, to takie rzeczy się dzieją Trochę się boje teraz i zastanawiam się czy ten antybiotyk zadziała czy tam w środku się nie dzieje coś niedobrego. W piątek obraz był na USG typowy jak po punkcji.
reklama
Aileen31
Ja miałam Elonvę w 2 DC chyba 150 j. Potem Mensinorm 150 j. od 6 dnia cyklu chyba i po wizycie w 7 DC doszła Bemfola 150 j zamieniona potem na Puregon 300 j. no i Ganirelix.I te zastrzyki robi się raz czy 2 razy dziennie ?