reklama
Myślę, że tak. Aktywny folian, kwasy omega, witamina D, będziesz drugi raz podchodzić do stymulacji?czy jest sens, żebym coś suplementowała dodatkowo przez ten miesiąc?
LadyCaro
Fanka BB :)
akurat to co wymieniłaś suplementuje już od miesięcy na szcęścieMyślę, że tak. Aktywny folian, kwasy omega, witamina D, będziesz drugi raz podchodzić do stymulacji?
Tak, mamy w planach w kolejnym cyklu od razu podejść
To w takim razie jeszcze NAC, Resveratrol, melatoninę na noc, to dobrze, że macie jeszcze czas, bo ta suplementacja jest naprawdę ważna dla komórekakurat to co wymieniłaś suplementuje już od miesięcy na szcęście
Tak, mamy w planach w kolejnym cyklu od razu podejść
Rozumiem Cię bardzo, ja też miałam nieudany transfer zarodka 5AA, wszyscy bardzo byli nastawieni w klinice, że pójdzie, a beta nawet nie drgnęła, a to była pierwsza nadzieja na jaką sobie pozwoliłam po 3 latach uciążliwego leczenia…powiem Wam, że bardziej mnie boli ten nieudany transfer niż mnie zabolał biochem
Myślę, że musisz przejść przez te żałobę, pozwolić sobie na te emocje i dopiero wtedy nastawić się, że zaczynasz z nową kartą, masz wpływ teraz na suplementację, embriolodzy mają obszerniejszą historię, może wprowadzą inne dawki, inne leki i zaczynasz od początku, ale z dużo szerszym polem widzenia.
Ta droga jest okrutna, bezlitosna dla nas staraczek, ale musisz wierzyć w cuda i zadbać o siebie, zatroszczyć się, bo aktualnie to Ty i mąż jesteście dla siebie największym wsparciem i obciążeniem. Jeszcze będzie pięknie
Artemida90
Fanka BB :)
ja pierwszy śmiałam w 17dc - cykl sztuczny a teraz będzie grubo po 25dc też cykl sztuczny ale dokładnie jeszcze nie wiem któryDziewczyny w którym dniu cyklu miałyście transfer zarodka mrożonego?
Devin
Moderator
kancelaria@mz.gov.pl@Devin na jakiego maila pisałaś w sprawie kosztów w swojej klinice ? Sorki ,że wywołuje ale tylko ty mi zapadłaś z tym w pamięć
reklama