który dpt? Wysoka beta więc na USG już będzie widaćPomożecie zinterpretować, pierwszy raz w życiu robiłam badanie, a w poniedziałek dopiero wizyta.
reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
Ty nie miałaś transferu 30.11 ??Pomożecie zinterpretować, pierwszy raz w życiu robiłam badanie, a w poniedziałek dopiero wizyta.
Nelliel
6 dpt, ale mam kompletne zbicie, bo rano robiłam test i był biały i już pół dnia ryczałam, a teraz dostałam wyniki. Z mężem szukaliśmy przelicznika, bo za duży wynik nam się wydawał, dlatego mówię Was zapytam, bo ja dalej nie wierzęktóry dpt? Wysoka beta więc na USG już będzie widać
Nelliel
Dokładnie i to 4 dniowyTy nie miałaś transferu 30.11 ??
wynik koło 30 000 miałam 25dpt, więc albo labo Ci nie postawiło , po 19 albo nie mam pojęcia6 dpt, ale mam kompletne zbicie, bo rano robiłam test i był biały i już pół dnia ryczałam, a teraz dostałam wyniki. Z mężem szukaliśmy przelicznika, bo za duży wynik nam się wydawał, dlatego mówię Was zapytam, bo ja dalej nie wierzę
Gosia0132
Musieli się jebnac bo aż niemożliwe ze masz 19 tysDokładnie i to 4 dniowy
Edit: w sensie przecinek
Nelliel
No właśnie też mi się coś nie tak wydajeMusieli się jebnac bo aż niemożliwe ze masz 19 tys
Edit: w sensie przecinek
Lily_of_the_valley
Tu jest chyba jakiś błąd, jak 7dpt test dzisiaj coś pokazał?Pomożecie zinterpretować, pierwszy raz w życiu robiłam badanie, a w poniedziałek dopiero wizyta.
Nelliel
Właśnie rano miałam biały, myślałam że jest jakiś przelicznik, powtórzę w poniedziałek, więc dalej nic nie wiemTu jest chyba jakiś błąd, jak 7dpt test dzisiaj coś pokazał?
reklama
zobacz czy nie ma możliwości jakiegoś kontaktu z nimi żeby zweryfikowali wynikNo właśnie też mi się coś nie tak wydaje