reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Implantacja

Hej, jak u was dziewczyny wygladała implantacja zarodka? Okres spóźnia mi się 5 dzień test ciążowy po 4 dniach spoznionej miesiączki wyszedł negatywny. W 5 dzień spóźnienia w nocy mialam jasno różową wydzieline na papierze a w dzień upławy wydzielinę zabarwioną lekko na brąz. Czy możliwe żeby była to implantacja?

reklama
A robiłaś test? Skąd my mamy wiedzieć...

Nie wiadomo, może to było to a może nie. Wiesz kiedy miałaś owulacje?

Hej, jak u was dziewczyny wygladała implantacja zarodka? Okres spóźnia mi się 5 dzień test ciążowy po 4 dniach spoznionej miesiączki wyszedł negatywny. W 5 dzień spóźnienia w nocy mialam jasno różową wydzieline na papierze a w dzień upławy wydzielinę zabarwioną lekko na brąz. Czy możliwe żeby była to implantacja?
5 dni po spóźnionym terminie @ to za późno na implantację, chyba że miałaś tak bardzo opóźnioną owulację. U mnie implantacja to było kilka brązowych kropek na papierze i zawroty głowy, kolejnego dnia test jeszcze negatywny, pozytywny po 3 dniach.

U mnie implantacja to był brązowo bordowy śluz. Trwało to jeden dzień, po 2 dniach test był już wyraźnie pozytywny. A u ciebie to ciężko stwierdzić, może być to nadchodzący okres. Powtórz test najlepiej

U mnie implantacja to był brązowo bordowy śluz. Trwało to jeden dzień, po 2 dniach test był już wyraźnie pozytywny. A u ciebie to ciężko stwierdzić, może być to nadchodzący okres. Powtórz test najlepiej
Właśnie również mam lekkie zawroty i ból głowy i delikatne bóle pleców na dole i brzucha i nic poza tym. Pierwszy raz tak mam ale może rzeczywiście miesiączka jutro nadejdzie zobacze.

reklama
Do góry