reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy któraś z was tak miała? Implantacja

Okres od 29.01 do 03.02
Owulacja w 10 dniu cyklu dzień wcześniej stosunek no i się zaczęło ból jajników i podbrzusza trwał tydzień..
W dzień owulacji kłucie jajnika na papierze dużo sluzu i dwie kropki sluzu zabarwionego na różowo.
Dziś 16 dzień cyklu dwa razy na papierze zauważyłam śluz zabarwiony na brązowo śluz gęsty i przezroczysty jajniki już tak nie bolą ale ćmi mnie podbrzusze.
Czy mogę mieć nadzieję że to plamienie implantacyjne?
Czy któraś z was tak miała?
Jak się u ciebie sprawa wyjaśniła?
Ja miałam dokładnie 7 dni po owulacji/stosunku plamienie. Teraz wiem że było implantacyjne bo zaszłam w ciążę.

reklama
Jak się u ciebie sprawa wyjaśniła?
Ja miałam dokładnie 7 dni po owulacji/stosunku plamienie. Teraz wiem że było implantacyjne bo zaszłam w ciążę.
U mnie dziwna sytuacja.. Robiłam test w dniu w którym miał zacząć się okres mam jak w zegarku co 28 dni na teście delikatny szary cień aż partnera zapytałam czy też widzi bo już myślałam że coś sobie wmawiam.. Na następny dzień spadła temperatura i zaczął się okres. Jakiś wadliwy test się trafił. Ogólnie ten cykl dziwny czuję się okropnie śpiąca w głowie mi się kręci.
Zawsze bolesne miesiączki a tu spokój tylko plecy nad tyłkiem bolą.

U mnie dziwna sytuacja.. Robiłam test w dniu w którym miał zacząć się okres mam jak w zegarku co 28 dni na teście delikatny szary cień aż partnera zapytałam czy też widzi bo już myślałam że coś sobie wmawiam.. Na następny dzień spadła temperatura i zaczął się okres. Jakiś wadliwy test się trafił. Ogólnie ten cykl dziwny czuję się okropnie śpiąca w głowie mi się kręci.
Zawsze bolesne miesiączki a tu spokój tylko plecy nad tyłkiem bolą.
Albo biochemiczna. Ale nie ma co gdybać. Powodzenia w staraniach ❤️

Do góry