reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Implantacja zarodka? Ile dpo i jak u was wyglądała?

reklama
Jeżeli owu była 26 to wczoraj byłaś 6dpo. implantacja ma miejsce 6-12 dpo. Więc teoretycznie mogła mieć wczoraj miejsce. Jednak najczęściej jest to 8-10 dpo.

Jeżeli jesteś bardzo niecierpliwa to po 48h od zagnieżdżenia HCG jest już w moczu i test go wyłapie. Więc jutro możesz spróbować i zatestowac.

Jeżeli owu była 26 to wczoraj byłaś 6dpo. implantacja ma miejsce 6-12 dpo. Więc teoretycznie mogła mieć wczoraj miejsce. Jednak najczęściej jest to 8-10 dpo.

Jeżeli jesteś bardzo niecierpliwa to po 48h od zagnieżdżenia HCG jest już w moczu i test go wyłapie. Więc jutro możesz spróbować i zatestowac.
Dziękuję za ten wpis. Nie nastawiam się, to chyba byłby cud. Tez nigdy nie miałam takiego plamienia trwającego chwilę.
Zobaczymy, dam znać 🙂

U mnie implantacja prawdopodobnie była koło 8dpo. Dwa dni po plamieniu test był dopiero pozytywny. Ale to taki bladzioch, że nie byłam pewna czy to czasami nie kreska testowa.

reklama
reklama
Do góry