Sun flower35
Fanka BB :)
Wiesz kiedy była owulacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za ten wpis. Nie nastawiam się, to chyba byłby cud. Tez nigdy nie miałam takiego plamienia trwającego chwilę.Jeżeli owu była 26 to wczoraj byłaś 6dpo. implantacja ma miejsce 6-12 dpo. Więc teoretycznie mogła mieć wczoraj miejsce. Jednak najczęściej jest to 8-10 dpo.
Jeżeli jesteś bardzo niecierpliwa to po 48h od zagnieżdżenia HCG jest już w moczu i test go wyłapie. Więc jutro możesz spróbować i zatestowac.
Trzymam kciukiDziękuję za ten wpis. Nie nastawiam się, to chyba byłby cud. Tez nigdy nie miałam takiego plamienia trwającego chwilę.
Zobaczymy, dam znać
Mi pozytyw wyszedł dopiero 13 dpo w 11 dpo było biało, więc spróbowałam za 2 dniDziś zrobiłam test i negatywny ale 7 dpo, chyba przesadziłam, za wcześnie.
Raczej na pewno. Test najwcześniej może coś pokazać 8 dpo.Dziś zrobiłam test i negatywny ale 7 dpo, chyba przesadziłam, za wcześnie.