reklama
Dziewczyny, fajnie, że macie już powybierane imiona... Ja chciałam dla córki Zuza, ale będzie synek i mam kłopot. Tak samo jak przy pierwszej ciąży tak i teraz jak przeglądam imiona w kalendarzu to żadne mi się nie podoba tak bardzo, żeby je wybrać. Mój mąż chce Ignacego (taka propozycja od mojej siostry była dla naszego pierwszego synka - a teraz mąż żałuje że się na te imię nie skusiliśmy). A ja nie wiem... może Janek (Jan)...
Ja na pewno nie dam żadnego z imion z listy najpopularniejszych:
Najpopularniejsze imiona dla dzieci - Dzieci.pl
Ja na pewno nie dam żadnego z imion z listy najpopularniejszych:
Oj, nasze oba typy są na liście... Na szczęście w okolicy połowy.
Pamiętam, że w podstawówce miałam w klasie 4 Anie i 3 Kasie. I chyba 3 Marcinów. Zamiast imion funkconowały przezwiska, inaczej by się człowiek pogubił
Mnie się bardzo podoba od zawsze Sara i myślę że tak nazwiemy dziewczynkę, a dla chłopca to albo Marcel albo Maksiu, tylko Maksymilian to trochę przydługie a do tego nie krótkie nazwisko... Więc musi być Sara i koniec
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja tam dalej pojęcia nie mam. Nie umiem myśleć nad imieniem,kiedy nie znam płci
Kamilka mi się podoba Maksiu,ale przy pełnej formie Maksym
Kamilka mi się podoba Maksiu,ale przy pełnej formie Maksym
mitemil - ja teraz też nie chcę wybrać jednego z najpopularniejszych imion. Długo myśleliśmy nad imieniem dla Kuby i jak wymyśliłam to bardzo się wszystkim spodobało. Dopiero później się dowiedziałam, że to tak popularne imię... Ale nie wymyśliłam nic innego i został Jakub. Teraz chcę bardziej wyszukane imię, ale na razie żadne mi się nie podoba.
reklama
Podziel się: