U mnie tez ostatecznie zostaje Florian, chociaz rodzina tez sie sprzeciwia bo w rodzinie juz jeden jest, ale my chcielismy juz tak dac pierwszemu dziecku gdyby byl chlopcem i gdybym teraz dala inaczej to bym napewno żałowała później. Na drugie bedzie Pawełek
reklama
D
dziunka24.
Gość
U nas, jak już było wiadomo, że córcia, to oboje nastawiliśmy się na Marysię:-)..
Raczej nie powinno się zmienić..
Chyba, że będzie suprice i wyskoczy chłopak, to będzie Andrzejek;-)
Marysia tez mi sie podoba, ale tak ma na imie moja tesciowa, a z nia prowadze zimna wojne (a moze to bardziej ona ze mna) i nie dam jej tej satysfakcji. Chodz moj to by chcial niewatpliwie
A dlaczego ma byc niespodzianka i urodzic sie chlopak? Co na to wskazuje? Bo ostatnio mi sie snilo, ze urodzilam chlopca, a w szafie same ciuszki dla dziewczynki
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
My będziemy dawqać drugie imię ale jeszcze nie wybraliśmy
mamy czas ;-):-)
mamy czas ;-):-)
nasza ksiezniczka bedzie miala na imie Emilia Aleksandra, to nasze ulubione imionka, maz jest bardziej za Olenka jako pierwsze imie, ale ja od zawsze chcialam Emilke, tylko nie lada problem bedzie w przyszlosci z imieniem dla drugiego bobaska, jesli bedzie dziewczynka, pewnie bedzie Aleksandra Emilia ;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Marysia tez mi sie podoba, ale tak ma na imie moja tesciowa, a z nia prowadze zimna wojne (a moze to bardziej ona ze mna) i nie dam jej tej satysfakcji. Chodz moj to by chcial niewatpliwie
A dlaczego ma byc niespodzianka i urodzic sie chlopak? Co na to wskazuje? Bo ostatnio mi sie snilo, ze urodzilam chlopca, a w szafie same ciuszki dla dziewczynki
My oboje mieliśmy babcie Marysie - obie wspaniałe kobiety, więc stąd to imię..
A co do chłopczyka - złapałam się ostatnio na tym, że jak mówię o dzidzi, to jakoś tak bezwolnie myślę o nim, a nie o niej.. ale z USG wychodzi dziewczynka i tego się trzymajmy
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Kasiula
Dopisz proszę przy mojej córeczce drugie imię tzn będzie Sonia Marzena
W mojej rodzinie taka tradycja ze drugie imię dziecko zawsze ma po swoim rodzicu
Dopisz proszę przy mojej córeczce drugie imię tzn będzie Sonia Marzena
W mojej rodzinie taka tradycja ze drugie imię dziecko zawsze ma po swoim rodzicu
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Marzenko dopisałam
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Dzięki wielkieMarzenko dopisałam
tami_dj
mama Błażeja i Michała
U mnie będzie Błażej Aleksy albo odwrotnie, Błażeja wybrał brat a Aleksego ja i zobaczymy jak w końcu zostanie :-)
reklama
A co do chłopczyka - złapałam się ostatnio na tym, że jak mówię o dzidzi, to jakoś tak bezwolnie myślę o nim, a nie o niej..
Ja tez tak mam, nie wiem skad mi sie to bierze.
Podziel się: