reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
No to ni ma problemu przeciez. Mozesz dac Victoria-Ashley a na drugie Aaliyah

I bylo by smiesznie jakby sie mala miala przdstawic pelnym imieniem " My name is Victoria Ashley Aaliyah i Twoje nazwisko"

hehe nie no jak wybvoorę jedno to drugie będzie zaklepane dla drugiej córci:-D
a najśmieszniejszze jest to że nazwiska to by za bardzo w IE nie powtórzyli...hehe:rofl2:

My też chcieliśmy dać Lenka ale staneło na Helence bo ładniej pasuje do nazwiska
i w związku z tym imieniem moja babcia postanowiłą przeprowadzić ze mną poważną rozmowę ... generalnie wg niej nie mogę dziecka tak nazwać bo...to nieszczęśliwe imie :szok: w życiu nie słyszałam takiej bzdury

My też chcieliśmy dać Lenka ale staneło na Helence bo ładniej pasuje do nazwiska
i w związku z tym imieniem moja babcia postanowiłą przeprowadzić ze mną poważną rozmowę ... generalnie wg niej nie mogę dziecka tak nazwać bo...to nieszczęśliwe imie :szok: w życiu nie słyszałam takiej bzdury

Moja babcia ma Helena na imie :) Bardzo mi sie podoba i nie wydaje mi sie zeby moja babcia byla nieszczesliwa ;-)aczkolwiek jest ogromna pesymistka, ale to juz jej charakter a nie przez imie

a ja Wam powiem ze ze imie Helena nosze juz od 27 lat i nie jestem nieszczesliwa :-) na poczatku nie podobało mi sie to imie bo gdy poznawałam kogos to wszyscy mówili np... o moja babcia ma tak na imie, a inni moja prababcia i kojarzyło mi sie z czyms starym.... ale teraz nosze je dumnie bo rzadko kto ma tak na imie-a jest oryginalne...teraz jest duzo Lenek własnie...
takze możesz byc pewna ze imię nie przynosi nieszczęścia :-)

reklama
a ja Wam powiem ze ze imie Helena nosze juz od 27 lat i nie jestem nieszczesliwa :-) na poczatku nie podobało mi sie to imie bo gdy poznawałam kogos to wszyscy mówili np... o moja babcia ma tak na imie, a inni moja prababcia i kojarzyło mi sie z czyms starym.... ale teraz nosze je dumnie bo rzadko kto ma tak na imie-a jest oryginalne...teraz jest duzo Lenek własnie...
takze możesz byc pewna ze imię nie przynosi nieszczęścia :-)

a jak zdrabniasz swoje imie Lena ? mnie tylko przeraża że ktoś będzie mówił Hela albo Helka ale gdyby tym się kierować to trudno byłoby wbrać imie dla dziecka bo właściwie każde można jakoś przekręcić

Do góry