reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych dzieci?? Propozycje i ostateczne imionka:)

reklama
U nas też będzie Lenka :-) mojemu mężowi się bardzo podoba :-) mi zresztą też. miała być Amelka, ale , juz pisałam, że koleżanka, której nie cierpię "ukradła" mi to imię (jej córeczka miała mieć na imię Maja, ale jak usłyszała, że u mnie będzie Amelka, to od razu u niej też! ) więc u mnie Amelki nie będzie, chociaż bardzo mi się to imię podoba!

U nas też będzie Lenka :-) mojemu mężowi się bardzo podoba :-) mi zresztą też. miała być Amelka, ale , juz pisałam, że koleżanka, której nie cierpię "ukradła" mi to imię (jej córeczka miała mieć na imię Maja, ale jak usłyszała, że u mnie będzie Amelka, to od razu u niej też! ) więc u mnie Amelki nie będzie, chociaż bardzo mi się to imię podoba!
Chyba już 3 Lenki są na LISTOPADÓWKACH:-):-):-) Mojemu też się bardzo podoba, czasami mówi że to mała Lentynka hihi.

U nas też będzie Lena:) Mimo, że już na początku ciąży postanowiliśmy tak dać córeczce na imię to teraz zaczynam się zastanawiać bo Len coraz więcej jest tak jak np. Julii. Imię Julka piękne a teraz to chyba co 3cia dziewczynka tak ma na imię. U mnie w klasie były np. 3 Magdaleny!! Masakra! Jeszcze myślę nad imieniem Paula ale to tylko takie awaryjne:)

Mnie też podoba się Nataniel:tak:
a wiecie ostatnio zastanawialiśmy się nad zmianą imienia dla Vickusi naszej...
sami nie jesteśmy pewni... ale w tamtym roku należało to imię do najbardziej popularntch.....:sorry2:
chcieliśmy dać córci Ashley (Aszli) albo Aaliyah (Alaja) ale nie jesteśmy do końca pewni co do tej zmiany....
więc narazie jeszcze się wstrzymujemy....

Nio Kam niezly dylemat. I Ashley i Aaliyah cholerniieeee mi sie podobaja :-) Wogole to lubie imiona z Sh a Aaliyah kojazy mi sie z piosenkarka ktora kiedys sluchalam 24 na dobe. zreszta dalej bardzo lubie ;-)

reklama
Do góry