reklama
C
Cleo1981
Gość
Mi się kojarzy z Nataliądziewczyny a co myslicie o imieniu NATAN??Nataniel??
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
dziewczyny a co myslicie o imieniu NATAN??Nataniel??
Mi sie nawet podoba, moja mama dawala taka propozycje. Ale tylko w wersji Natan, Nataniel tez mi sie z Natalia kojarzy
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
hehe..a mi sie kojarzy Natan=Szatan:-):-):-):-):-):-)mojemu m teraz sie Iwo podoba...
Iwo bardzo mi sie podoba ;-)
Mojemu podobaly sie imiona: Xavier, Olaf, Alan, Santino/ Santi (wloskie imie pewnego pilkarza)
C
Cleo1981
Gość
U nas chłopak miałby być Ksawery jakby był 99% to dziewczynka a jak bedzie Ksawcio trudno będzie troszkę na rózowo chodził przez parę miesięcy.Iwo bardzo mi sie podoba ;-)
Mojemu podobaly sie imiona: Xavier, Olaf, Alan, Santino/ Santi (wloskie imie pewnego pilkarza)
katrenki
Fanka BB :)
Ja od zawsze chcialam miec coreczke o imieniu Amelka... i moze to glupio zabrzmi ale od poczatku wiedzialam, ze to bedzie corcia....chyba sie nie zdziwie...ale by byla beka:-)
C
Cleo1981
Gość
Amelka śliczne imię.Mam siostrzenicę Amelcię.Ja od zawsze chcialam miec coreczke o imieniu Amelka... i moze to glupio zabrzmi ale od poczatku wiedzialam, ze to bedzie corcia....chyba sie nie zdziwie...ale by byla beka:-)
Jak moja siostra 16 lat temu powiedziała że jej córka będzie Amelka to cała rodzina patrzyła na nią jak na dziwoląga. A teraz ile jest Amelek...Sama osobiście znam 3.
U mnie na Lenkę też róznie patrzą ale mam to gdzieś, chociaż większości się podoba.
katrenki
Fanka BB :)
Mnie sie Lenka podoba...
ja mieszkam w uk wiec chcialam tez zeby dziecko nie mialo potem przechlapane cale zycie jak mu dam na imie np Genowefa:-) kto by to tu wymowil:-)
ja mieszkam w uk wiec chcialam tez zeby dziecko nie mialo potem przechlapane cale zycie jak mu dam na imie np Genowefa:-) kto by to tu wymowil:-)
reklama
C
Cleo1981
Gość
Albo KunegundaMnie sie Lenka podoba...
Podziel się: