Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam córeczke Rozalie ma juz 3 miesiące i uważam że to śliczne imięU mnie jest Liliana Rosalia/Rosalie albo Bartosz Eric/Eryk. Proszę o nie linczowanie, muszę patrzeć żeby chociaż jedno imię było zagraniczne i łatwe w związku z tym, że mieszkam zagranicą.
Mój narzeczony nie był zbyt chętny do tego imienia ale jednak się przekonałJa mam córeczke Rozalie ma juz 3 miesiące i uważam że to śliczne imię
W moim przypadku było odwrotnie mnie namówił mąż ale nie żałuję zastanawiam się jeszcze nad KorneliąMój narzeczony nie był zbyt chętny do tego imienia ale jednak się przekonał
Właśnie chciałam tez Kornelię ale narzeczony niezbyt zadowolonyW moim przypadku było odwrotnie mnie namówił mąż ale nie żałuję zastanawiam się jeszcze nad Kornelią