reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
Mamicurina - Oli super imie dla chłopaka :) znajomi mają Oliwierka, i jest bardzo wygodne. Oli, Oliś, Oliwier.. można kombinować z odmienianiem przynajmniej:)

a mi nadal nie leży zdrobnienie Kinia, ale samo imię Kinga podoba mi się coraz bardziej :-D

Ksenia na mojej osobistej liście :tak: Irmina jest jedna w naszej okolicy i też uważam, że niebrzydkie. Jagna dla mnie odpada cłąkowicie - we wsi jest stara pijaczka (Janina), na którą wszyscy wołają Jagna albo Jadźka, a jest niestety jedyna...

ivi - znam parę King i nigdy nie słyszałam, żeby ktoś do nich mówił Kinia;-)

Irmina podoba mi się bardzo.
Ksenia też ok.
Jagna mniej, to dla mnie wariacja Agnieszki.

reklama
Mnie właśnie najbardziej Jagna się podoba :-D ale coraz częściej myślę o Dobrochnie ( teściowa by się ucieszyła :-) bo to jej typ ) i bardzo mi się też Dąbrówka podoba :-)
Bo inne jakoś mi wszyscy obrzydzają :dry:

Ja mam koleżankę Kingę i podobało się jej zdrobnienie Kinia ;-)( była taka bajka Kiniu i Kinia )
Tu jeszcze jest zbiór imion

http://gorny.edu.pl/imiona/

Ostatnia edycja:
Do góry