reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ImIoNa Girls&Boys

A mnie się bardziej Łukasz podoba.

U nas chyba będzie Hubert, choć Patryk, Kacper też wchodzą w grę. W ogóle, to ja tak byłam przeświadczona, że to dziewczynka, że jeszcze nie bardzo w chłopczyka wierzę - a baaardzo bym chciała, bo panienkę to ja już w domu mam :-) Dla dziewczynki Zuza to moje imię wymarzone.

reklama
miotlica no i sie nic nie chwalisz, że kolejny chłopak na marcówkach ;-) gratulacje!

Z tych dwóch to już Łukasz bardziej ;-) ( znam wogole bliźniaków ktorzy sie nazywaja Bartek i łukasz ;-) ;-) )

Skoro dziewczynka, to pewnie będzie Laura. Tatusiowi z całej mojej długiej listy to się podoba najbardziej. Na Klarę go chyba niestety nie namówię:no:.

a wg mnie Łukasz
mam bratanka Bartosza i :szok: :no: wybieram inne imię
jak się ma skojarzenia z konkretnymi osobami to naprawdę może być ciężka sprawa z wyborem imienia - zupełnie jak w Kabarecie Moralnego Niepokoju :rofl2:

atomówka mój też chciał Aleksandra :sorry: ale nie przeforsował :-D

Dobra wiadomość jest taka że do pół roku imię można bez problemu zmienić bez podania przyczyny :-)

reklama
Do góry