reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ImIoNa Girls&Boys

A mnie się bardziej Łukasz podoba.

U nas chyba będzie Hubert, choć Patryk, Kacper też wchodzą w grę. W ogóle, to ja tak byłam przeświadczona, że to dziewczynka, że jeszcze nie bardzo w chłopczyka wierzę - a baaardzo bym chciała, bo panienkę to ja już w domu mam :-) Dla dziewczynki Zuza to moje imię wymarzone.

reklama
miotlica no i sie nic nie chwalisz, że kolejny chłopak na marcówkach ;-) gratulacje!

Z tych dwóch to już Łukasz bardziej ;-) ( znam wogole bliźniaków ktorzy sie nazywaja Bartek i łukasz ;-) ;-) )

Skoro dziewczynka, to pewnie będzie Laura. Tatusiowi z całej mojej długiej listy to się podoba najbardziej. Na Klarę go chyba niestety nie namówię:no:.

a wg mnie Łukasz
mam bratanka Bartosza i :szok: :no: wybieram inne imię
jak się ma skojarzenia z konkretnymi osobami to naprawdę może być ciężka sprawa z wyborem imienia - zupełnie jak w Kabarecie Moralnego Niepokoju :rofl2:

atomówka mój też chciał Aleksandra :sorry: ale nie przeforsował :-D

Dobra wiadomość jest taka że do pół roku imię można bez problemu zmienić bez podania przyczyny :-)

reklama
Do góry