reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
Kurcze a ja mam problem z mężem...odrzuca wszystkie imiona które zaproponuję. Sam proponuje tylko Kalinę i Matyldę a mnie z kolei żadne z tych nie pasuje bo Kalina to zbyt podobne do mojego imienia (Karolina) a Matylda takie twarde jest. I w ogóle jakoś ciężko mi się zdecydować. Czekam na olśnienie:)

Tak samo mam.. wszystko niby ok ale nie ma tego 'olśnienia'.. Mam nadzieje, ze wyjdzie samo wlasnie jakos sie objawi i stwierdze, ze to jest to ;-)

Perelandra to byś się z moim chłopem dogadała, on też na Matyldę sie uparł ale wie,że nie ma szans
U Nas póki co Maja ( choć ja sie ciągle waham, tyle tych Maj będzie), może coś dla dziewszki jeszcze wpadnie
a chłopak Aleksander ( choć ja też mam obiekcję) nie podoba mi się Oleg a tak pewnie by go wszyscy wołali

a my nadal nie wiemy ;) ale raczej jednak nie Emilia :D zastanowimy się tak konkretnie po następnym usg, jak potwierdzi się dziewczynka ;)

U mnie dziecko jest nadal Albertem, chociaż ja nie mam 100% przekonania do tego imienia.
Dziewczynkę chciałabym Klarę, ale tu pan tatuś kręci nosem. Z moich propozycji najbardziej mu chyba Laura pasuje.

eh jak dobrze ze ja z moim nie mamy problemów odnośnie imion i już dawno ustalone dla chłopaka (Ksawery) i dziewczynki (Roksana) :) jak narazie tych imion sie trzymamy i nie wydaje mi sie zeby sie cos w tym kierunku zmieniło :)

Perelandra to byś się z moim chłopem dogadała, on też na Matyldę sie uparł ale wie,że nie ma szans
U Nas póki co Maja ( choć ja sie ciągle waham, tyle tych Maj będzie), może coś dla dziewszki jeszcze wpadnie
a chłopak Aleksander ( choć ja też mam obiekcję) nie podoba mi się Oleg a tak pewnie by go wszyscy wołali
atomówka u nas właśnie mój mąż wymyślił Matyldę, a właściwie spodobało mu się bardzo to imię jak przeglądaliśmy imiona marcowe
ja teraz jestem coraz bardziej za, ale wolałabym Zuzie, Łucję, Katarzynę

reklama
a Ja nadal nie mam pomysłu na imię dla chłopczyka. Jedno które mi się podoba odpada w przedbiegach. Więc nadal nie mam żadnego pomysłu... :(

Do góry