reklama
Igorowelove
Moderatorka
Moje typy dla dziewczynki to Gaja i Inga, ale maz sie uparl na Pola i nie wygram..
Dla chlopca nie mamy, myslalam o Leonie, ale im wiecej powtarzam w glowie "Leon, Leon" tym mniej mi sie podoba :/
Dla chlopca nie mamy, myslalam o Leonie, ale im wiecej powtarzam w glowie "Leon, Leon" tym mniej mi sie podoba :/
NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ja patrzę też na popularność, tzn nie dam na imię np. Lena, chociaż mi się podoba, bo co drugie dziecko tak ma córka miała być Emilką, długo tak mówiliśmy do brzucha, ale właśnie przed porodem zmieniliśmy na Marcelina, ze względu na popularność Emilki
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
sandralevv93
Ja tez bardzo na to patrze, nie chce wolac do corki np Julia i połowa dzieci z placu zabaw sie odwroci [emoji23][emoji3]Ja patrzę też na popularność, tzn nie dam na imię np. Lena, chociaż mi się podoba, bo co drugie dziecko tak ma córka miała być Emilką, długo tak mówiliśmy do brzucha, ale właśnie przed porodem zmieniliśmy na Marcelina, ze względu na popularność Emilki
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Ja tez bardzo na to patrze, nie chce wolac do corki np Julia i połowa dzieci z placu zabaw sie odwroci [emoji23][emoji3]
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Tez na to patrze. Moj maz chcial Kube ale sasiedzi nazwali tak psa wiec kuba odpada
mewa416
Ja dla chłopca wybrałam imię Tymon, mężowi się podoba więc mamy przyklepane A dla dziewczynki Lena, ja nie jestem przekonana na 100%... Liczę że będzie chłopak
A dla córki jak szukałam imienia 10 lat temu zastanawiałam się nad Zosią lub Antosią.. została Zosia i wtedy vmi tak wszyscy mówili że takie modne imię i że pełno jest "Zoś" a jakoś w jej roczniku w szkole jest jedna
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
A dla córki jak szukałam imienia 10 lat temu zastanawiałam się nad Zosią lub Antosią.. została Zosia i wtedy vmi tak wszyscy mówili że takie modne imię i że pełno jest "Zoś" a jakoś w jej roczniku w szkole jest jedna
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Margonelka
U nas pomysł tylko na dziewczynkę. Będzie prawdopodobnie Ewa. Takie zwykłe,ale nam się podoba.
Dla chłopca pomysł tylko jeden,Pawełek
Generalnie ciężko u nas z imionami. Ja chciałam Ewę lub Marysię(od Marii),Janka,Franka lub Pawełka właśnie,przy czym mojemu K.podoba się tylko to,co podałam wyżej.
Dla chłopca pomysł tylko jeden,Pawełek
Generalnie ciężko u nas z imionami. Ja chciałam Ewę lub Marysię(od Marii),Janka,Franka lub Pawełka właśnie,przy czym mojemu K.podoba się tylko to,co podałam wyżej.
reklama
Pl-AN*NA-Trzecie
U mnie jest Kamil i Milenka. Teraz czekamy na Kubusia lub....Maję,Alę,Olę, nie możemy dojść do kompromisu- a mnie się Kalina podoba[emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: