reklama
sandralevv93
Fanka BB :)
Zostawcie Liwia, ładniejsze jest [emoji173]Też tak myślę. I Nadia i Klara pasują.
Na głównym była mowa o Kornelii, co może mąż na to?
Mi się osobiście podoba i to był jeden z naszych typow. Nadal się zastanawiam czy Liwia na 100% zostanie. Ta Kornelia dużo daje mi do myślenia
justyna612
Dla niego tylko Klara z Wiktorem trafił i bardzo to imię pasuje do synka, wtedy też to był jego typ i nic innego nie chciał.Też tak myślę. I Nadia i Klara pasują.
Na głównym była mowa o Kornelii, co może mąż na to?
Mi się osobiście podoba i to był jeden z naszych typow. Nadal się zastanawiam czy Liwia na 100% zostanie. Ta Kornelia dużo daje mi do myślenia
Kornelia i Livia ładne imiona
Dla mnie nie ma brzydkich imion po prostu jedne bardziej się podobają inne mniej
LenkazNatką
Zaciekawiona BB
Hej Dziewczyny , ładne te Wasze imiona u mnie w przedszkolu panują Amelie, Julki. Miłosze
Dla naszej córeczki wybraliśmy imię Natalia, żeby mogła sobie wybierać - Natka, Natali, Natalka no chyba, że jednak będzie chłopczyk to będzie Radosław - na co niektórzy się krzywią ale my z mężem jesteśmy przekonani. Pozdrawiam
Dla naszej córeczki wybraliśmy imię Natalia, żeby mogła sobie wybierać - Natka, Natali, Natalka no chyba, że jednak będzie chłopczyk to będzie Radosław - na co niektórzy się krzywią ale my z mężem jesteśmy przekonani. Pozdrawiam
ewelinka10425
Ja też myślę nad Natalią Kornelia jest na pierwszym miejscu na razie ale Natalia wielu osobom w naszym otoczeniu się podoba no ale ja jeszcze nie wiem czy mam szukać imienia żeńskiego czy męskiego
Dara34
Zaciekawiona BB
Imiona na "D".
Damroka. Nasza pierwsza córka miała tak mieć na imię ale "nie dorośliśmy" z mężem na tę decyzję. Poza tym mała urodziła się 3tyg wcześniej i sama sobie wybrała imię w swoje imieniny. I tak pierworodna ma na imię Danielka 10.12 )) Co do Damroki to skoro okazało się, że bedzię druga córka nie ma innego wyjście niż dać jej na imię jak zawsze chcieliśmy. Wiem, że to nieco inne imię ale z kaszubską tradycją. Jestem przygotowana na urząd st.cywilnego a poza tym jest kilka Damrok. Np. Damroka Kwidzyńska - radio Kaszebe.
Damroka. Nasza pierwsza córka miała tak mieć na imię ale "nie dorośliśmy" z mężem na tę decyzję. Poza tym mała urodziła się 3tyg wcześniej i sama sobie wybrała imię w swoje imieniny. I tak pierworodna ma na imię Danielka 10.12 )) Co do Damroki to skoro okazało się, że bedzię druga córka nie ma innego wyjście niż dać jej na imię jak zawsze chcieliśmy. Wiem, że to nieco inne imię ale z kaszubską tradycją. Jestem przygotowana na urząd st.cywilnego a poza tym jest kilka Damrok. Np. Damroka Kwidzyńska - radio Kaszebe.
reklama
Tymon, Tymoteusz, Tymek
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173][/QUOTE]
Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173][/QUOTE]
Podziel się: