reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona [emoji173][emoji173]

My też te imiona dalej wałkujemy ... Ja swoje mój swoje ... Też nie wiem w końcu na co się zdecydować...

Oskar , Aleks też fajne ...

U mnie coś Filip chodzi po głowie ... :confused:

reklama
Pierwszy syn Michał.
Drugi...mąż chce Marcin
ja wolę Marcel lub Adam.

Nadal Maciej to mój faworyt ale nawet wy mi pisałyście, że nie kojarzy się dobrze :(

Pierwszy syn Michał.
Drugi...mąż chce Marcin
ja wolę Marcel lub Adam.

Nadal Maciej to mój faworyt ale nawet wy mi pisałyście, że nie kojarzy się dobrze :(
Ja nie jestem z trendami na bieżąco, ale dla mnie Maciej jest normalne. A Mateusz albo Mariusz?

Z tych co pisalas to wg najlepiej Adaś [emoji173]
No Adaś nam się podoba...
ale tak ma na imię mój "były"...no i mąż nie do końca chce to imię :)
Może uda mi się przekonać, że to nie ma żadnego podtekstu związanego z przeszłością.
Ja nie jestem z trendami na bieżąco, ale dla mnie Maciej jest normalne. A Mateusz albo Mariusz?
No że niby Maciek gruby...że fajtłapa....ża z Klanem się kojarzy :/
Mi się bardzo podoba. Michał miał być Maćkiem ale nie udało mi się męża przekonać.

Mateusz ładnie...mam w bliskiej rodzinie ale u nas imiona się dublują i nikt się nie obraża...mamy np.Piotrek duży 11l. i Piotrek mały 8l. na rodzinnych imprezach :)

Hej. Dziewczyny ja z mężem jestem zakochana w imieniu Mia ale babcie nie mogą tego przetrawić;-( powiedzcie szczerze czy to bardzo dziwaczne imię?
Jeśli nie Mia to Łucja i Adrianna mi się też podoba

reklama
Hej. Dziewczyny ja z mężem jestem zakochana w imieniu Mia ale babcie nie mogą tego przetrawić;-( powiedzcie szczerze czy to bardzo dziwaczne imię?
Jeśli nie Mia to Łucja i Adrianna mi się też podoba

Dla mnie mega. Znam dwa psy o takim imieniu. Za to Łucja piękne :)

Do góry