reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech

Ewusia12

Fanka BB :)
Miasto
Warszawa
U mnie dla dziewczynki Alicja Amelia albo Magdusia. Dla chłopca Mikołaj :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widze ze nie tylko ja z sentymentem patrzę na Wasz wątek bo jestem marcowa mama, ale 2017:) tak niedawno wybieraliśmy imie dla dzidziusia, a on już jest z nami.
Ja dla chłopca miałam od strzału, miał być Adaś, a dla dziewczynki nie mieliśmy pomysłu. Okazało sie, ze bedzie dziewczynka. Chcieliśmy Alicja, ale moja mama jest Ala wiec zaczęliśmy myśleć. Nie chciałam bardzo popularnego imienia żeby nie była 4 Zuzia wiec mamy Igę:)
Pamiętajcie ze imie ma sie Wam podobać i nie słuchajcie nikogo bo zwariujecie. Udanych przemyśleń i spokoju Wam dziewczyny życzę:)

Alicja widze króluje ;) szwagierka rodzi w listopadzie i właśnie będzie Ala u nich :)

Ewciiik.. oj tak, zagladam z sentymentem! jak ten czas leci. dopiero dowiedziałam się o ciąży a niedługo moja córa 4 miesiące będzie miała :) właśnie sobie obok leży i słodko śpi :)

u nas z imieniem nie było "problemu". niby tez w kiedyś jeszcze dlugo przed ciaza nie chciałam popularnego imienia ale wyszła Amelia których jest teraz wysyp :d ale to nie ze względu na modę.. po prostu w brytyjskim serialu była taka urocza dziewczynka o tym imieniu, miała bujną wyobraźnie i jakoś bardzo ją polubiłam, tak samo mąż.. i jeszcze przed zajściem w ciążę wybraliśmy imię ;)

jakby miała być druga córa byłoby ciężej.. albo Kornelia (pasujące do Amelii) albo Oliwia albo Antonina ;)
a chłopiec? pewnie Antoś. Jeszcze Ignaś mi się podoba ale Ignacy już mniej xP
Jakoś męskie imiona mi się średnio podobają i nie umiem nic wybrać..

Alicja widze króluje ;) szwagierka rodzi w listopadzie i właśnie będzie Ala u nich :)

Ewciiik.. oj tak, zagladam z sentymentem! jak ten czas leci. dopiero dowiedziałam się o ciąży a niedługo moja córa 4 miesiące będzie miała :) właśnie sobie obok leży i słodko śpi :)

u nas z imieniem nie było "problemu". niby tez w kiedyś jeszcze dlugo przed ciaza nie chciałam popularnego imienia ale wyszła Amelia których jest teraz wysyp :d ale to nie ze względu na modę.. po prostu w brytyjskim serialu była taka urocza dziewczynka o tym imieniu, miała bujną wyobraźnie i jakoś bardzo ją polubiłam, tak samo mąż.. i jeszcze przed zajściem w ciążę wybraliśmy imię ;)

jakby miała być druga córa byłoby ciężej.. albo Kornelia (pasujące do Amelii) albo Oliwia albo Antonina ;)
a chłopiec? pewnie Antoś. Jeszcze Ignaś mi się podoba ale Ignacy już mniej xP
Jakoś męskie imiona mi się średnio podobają i nie umiem nic wybrać..
Ignas jak mój synek polecam[emoji4] Ignacy mówię do niego jak nabroi [emoji3]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja u nas obstawiam 3 chłopaka i na dzień dzisiejszy na pierwszym miejscu Leon
Mąż jest przekonany, że zrobił córkę i jego typy, które mogłabym zaakceptować, to Emilia, Julia
Za to nasz syn powtarza, że chciałby siostrzyczkę Alę, hehe
Będziecie brać pod uwagę przy wyborze imienia zdanie Waszych dzieci?

Do góry