Julisia
Fanka BB :)
Aleksander śliczne ale mi właśnie Olek się bardzo podobaa ja to mam w ogole problem z glowy, bo u mnie to T ma taka modle, ze wybiera imie dla dziecka, ale najlepiej dopiero jak je zobaczy...
poprzednia caluska ciaze marzylam o imieniu Miłosz dla naszego syneczka (jak sie potwierdzilo na USG, ze to chlopczyk to bylam przekonana i tak juz o nim myslalam - Miłosz), a T wyskoczyl nagle, ze mial super kochanego dziadka Aleksandra i ze moze bysmy tak nazwali synka, na co ja nie moglam spac cala noc ze zlosci na to imie, bo nie chcialam zeby wolali go Olek, ale uzgodnilismy, ze bedziemy go wolac w skrocie Aleks i nikt wtedy nie bedzie wolal Olek - i tak jest!
A dzis sobie juz nie wyobrazam zadnego Miłoszka, tylko naszego kochanego Aleczka, Aluska, Alunia
Pomijam fakt, ze mieszkamy w UK i tu zamierzamy zostac, a Alex (dla chlopca czy dziewczynki) czy Alexander jest tu bardzo popularnym imieniem, a jakby byl Miłosz to wszyscy by przekrecali...
mnie sie podoba dla dziewuszki Milena lub Malwina, a dla chlopca nie wiem nawet
chyba i tym razem zdam sie na T...
a co do dziewczynki to się powtarzam ale Milenka jest najpiękniej ) Milcia Milka Mili tak jak moja córcia