reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

reklama
My nie mieliśmy problemu, Marcelina od razu była i już tak zostanie. Nie znam żadnej Marceliny więc z nikim mi się nie kojarzy. Mojemu jeszcze Oliwia się podobało ale Oliwek jest już baaardzo dużo w moim regionie.

Marcelinka i michalinka, no Pola oczywiście bo to był nasz typ :) a poza tym ostatnio koleżanki dały Inga i Nela i też fajnie się mi kojarzą i póki co rzadko u nas spotkane

Mnie znów Hanka Anka źle się kojarzy. .. przez teściowa zolze.
Ale faktycznie jest tak ze przez jakąś osobę noszaca jakies imie która spotykamy na swojej drodze ktora zle wspominamy nam później imię to rowniez zle sie kojarzy. Choc imie samo moze byc ladne no ale .... wlasnie

Moj maz chcial zmienić imię pierwszej córki na Nela w ostatniej chwili, ale ja juz miałam tak przyjęte w glowie Julia, ze się nie zgodziłam. Teraz tez rozważaliśmy to imię ale mężowi sie odwidzialo :D

u nas bedzie Franek, a drugie po tacie Rafal. Wizje Franka mamy w glowach juz pewnie ze 3 lata i nie wyobrazam sobie dac inne.

reklama
Marcelinka - ślicznie :)

co do chłopców to się nie wypowiadam, bo jak już pisałam żadne imię dla chłopca mi się nie podoba i nawet nasz Antoś w brzuszku niekoniecznie do mnie przemawia :D nie wiem skąd u mnie ta awersja do imion męskich, ale jak tylko dowiedziałam się, że będzie synuś to od razu panika, że imię trzeba wybrać :D

Do góry