reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

Kitki ciężko byłoby mi wybrać z pośród Twoich propozycji :) wszystkie mi się podobają, no może Tobiasz to źle mi się kojarzy, ale imię samo w sobie ładne. W bloku mojej mamy jest dwóch małych Julków :p
a Ignaś bądź Igor to propozycje na imię dla mojego drugiego syna w przyszłości :D

reklama
Maz dzis wymyslil Oliwier albo Samuel. Dupy nie urywa no nie? ;)
Ale zaczal przebakiwac ze Fabian Ignacy i Juliusz tez spoko:) moze do kwietnia cos w koncu uzgodnimy:D

Oliwier bardzo ładnie ale chyba bardzo popularne ostatnio, z moich znajomych to już 3 koleżanki przynajmniej tak nazwaly

U nas w otoczeniu akurat nie ma Oliwiera, ale może w jakimś regionie być popularne. Nie jest to super oryginalne imię. U nas jeżeli się zdecydujemy to będzie Oliwer, a nie Oliwier. Ale wolałabym chyba inne imię. Sama nie wiem:p
Mi Ignacy nie bardzo się podoba, ale Ignas juz tak. Mamy takiego małego sąsiada. Super chłopiec.
Kitki może tego Fabian przeforsujesz. Oslucha się mąż do kwietnia i się zgodzi:)
Mi się jeszcze Nikodem i Gaspar podoba. Miałam uczniów o tym imieniu, lobuziaki ale fajne mądre chłopaki.

Osobiście mam synka Oliwera, Oliwierow jest mnóstwo w rejonie gdzie ja mieszkam. Najbardziej mnie wnerwia że wszyscy mowia Oliwier bo to tak miekkko i na szybko. Ja zawsze poprawiam to patrzą się na mnie jakby to oni dobrze mówili.

A dla dziewczynki jakieś propozycje bo ja mam pustkę ....
Magdalena
Zosia
Karolina
Jagoda
żadne do końca za mną tak nie chodzi ....

reklama
Mikulinka - Helenka. Klara. Anastazja. Natasza. Ada. to byly nasze typy na dziewczynke
Alicja jest sliczne ale mi sie zle kojarzy niestety

Do góry