reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

Erwin,czaruś,amadeusz,ksawier,ksawery,jędrek,daniel, bruno, remik, oktawian,zachariasz,ariel,dorian,donat,emilian,ernest,alan,rafael,samuel, franek,tychon,miron,marcel,alwin,

Ostatnia edycja:
reklama
Bluelovi - fabian. Nikodem. Miron - te mi sie podobaja.
Ale fabian juz proponowalam maz oczywiscie na nie. Nkkoden corka nie chce bardzo bo ma w klasie kolege ktory jej sid podoba a ona chyba mu nie bo nazwal ja glupia i corka mowi ze to durne imie a jej brat bedzie madry wiec nie moze miec tak na imie;)
Bruno mi sie b. podoba ale nasz piesek tak sie nazywa. Taki przydomek mial w hodowli bruno banani i tak zostalo:) wolamy na niego bruno albo brunek a corka czasami bruno banan tak dla smiechu

Ja bardzo chciałam Milana, ale teściowa kręciła nosem i w sumie mąż też zaczął kręcić nosem i w końcu mi też przestało zależeć. Ale fakt, to bardzo ładne imię.

Dokladnie. My nie mamy typowo polskiego nie konczy sie na -ska -ski wiec nadia pasuje do nazwiska Iwo tez byloby idealnie heh:D

reklama
Mi sie podoba. Ale my mamy wsrod przyjaciol Igora Borysa i Bruno. Tak syn bylby pewnie Boryskiem bo super imie.
Ja postanowilam ze zrobie liste kilku imion ktore mi sie podobaja i niech maz z tych wybierze skoro sam nic nie proponuje w wszystko krytykuje:p
Takze rozwazam IWO TOBIASZ MIRON JULIAN IGNACY WIKTOR FABIAN - ten ostatni tak srednio do nazwiska bo tez na f.

Do góry