reklama
M
mama290
Gość
Angoba mi właśnie wszyscy kręcili nad imieniem córki właśnie rodzina najbardziej
kasieczna
Fanka BB :)
Mi też Hania się podoba, sami myśleliśmy nad tym imieniem, bo wtedy byłoby po prababci (mojej babci). Z resztą, imię dla dewoty to jest wg mnie np. Genowefa. A sama też się już spotkałam z kręceniem nosem na nasze pomysły na imiona. Zwłaszcza ze strony osób, które z naszym dzieckiem nie będą miały zbyt wiele styczności, albo nie będą jej mieć wcale.
M
mama290
Gość
Kasieczna a co masz do gieni mi sie tez podoba Jadzia Le to ciagle dziewczyńskie imiona mi sie jeszcze podoba Rysiu
madzius5
Fanka BB :)
mama ja już pisałam kilka tygodni temu że jak będzie chłopak to u nas będzie Rysiu Dla dziewczynki to nie wiem jeszcze... chociaż to dziwne zważając na fakt że pani doktor ostatnio na usg powiedziała nam że prawdopodobnie będzie dziewczynka.
No ale jeśli jednak w środę okaże się że to chłopiec to zostanie Rysiu. Jak to powiedziałam rodzicom to sie bardzo śmiali....myśleli że to żart
No ale jeśli jednak w środę okaże się że to chłopiec to zostanie Rysiu. Jak to powiedziałam rodzicom to sie bardzo śmiali....myśleli że to żart
reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja nie przepadam za tradycyjnymi imionami ale npp. Helenka mi sie ppodoba a moja znajoma dala na imie corce Stefania. Co do krecenia nosem to moja tesciowa powiedziala ze sis wstydzila mowic sasiadom jak dalismy synkowi na imie teraz tez ppewnie bedzie krecic nosem ale mnie to nie obchodzi
Podziel się: