reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

Na Aniele to i ja chorowałam, tzn bardziej na Nele :-)
jagienke miałam w pracy i śmieszne to było do takiej dorosłej osoby.. :p

reklama
My dla chłopca mamy Tadeusz, Ludwik lub Benjamin (chociaż zdrobnienie bedzie sie gryzło ze zdrobnieniem narzeczonego wiec pewnie nie przejdzie), a dziewczynka Helena lub Zofia, mi sie podoba jeszcze Matylda i Gabysia (ale to imię psa sąsiadów, wiec chyba tez odpadnie:p)

Mi sie b.podoba Weronika ale m nieeeee. Wiec najprawdopodobniej bedzie mala Basia :) :) :) przynajmniej uniwersalnie dwa kraje pogodze a w przyszlosci nawet i trzy :))

ja z imionami mam straszny problem. Tak jak przed ciążą miałam mnóstwo ulubionych imion tak teraz nie mogę zdecydować się na żadne. Czekam na olśnienie :) Może jak będę już znała płeć to wtedy pójdzie łatwiej.

My dla chlopca mamy jednogłosnie wybrane imie Adam
Jesli chodzi o dziewczynkę miała by być Lena ( mój maż sie upiera) a ja się zaczełam zastanawiać bo jest wysyp Len :-)
Moze Wy mnie zainspirujecie :-)

reklama
Doliores mi też Nela sie podoba . U mnie problem bo duzo osob ma juz fajne imiona a ja nie lubie sie powtarzac.Np własnie -Iga , Kaja, Daria a cos takiego szukam ;) Mam krótkie nazwisko i imienia tez nie chce dlugiego i na pewno nie jakies staropolskie oraz nie te najbardziej popularne.
A jak widzicie mowie tylko o dziewczecych ;) oby bo dla chlopaka nawet jedego pomyslu nie mam. Bedzie problem dla chlopaka.

Do góry