reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych maleństw - te zwykłe i te bardziej wymyślne!

Nasze dzieci też maja po 2 imiona, Córcia dostała imię na drugie Wiktoria, bo niby amelcia nie święte i chieliśmy, aby drugie było pewne, ze sieteo, poza tym ona była dla mnie wielkim "Zwycięstwem" nad porodem i tak też dostała na drugie, a synuś, ponieważ pierwszy w rodzinie syn i wnuk, daliśmy mu imię po tatusiu, tata dumny, bo drugi Michaś w domku:)
Wiec mamy Amelię Wiktorię i Bartłomieja Michasia:)

reklama
u nas tez Synus drugie imie dostal po tacie, a teraz Cora dostanie po mnie. dla mnie to swietna tradycja... mam imie po mamie (drugie) i jest mi BARDZO POTRZEBNE

no to tak jak u mnie, moja córka będzie miała na 2 po mnie(no tu zgryz ze strony mojej mamy ze nie na 1 ale juz chyba się oswoiła), po mojej mamie , babci pra babci ect - juz 5 czy 6 pokolenie :-)

Ostatnia edycja:
u nas córa dostała drugie imię po mojej mamie Julia Teresa:-)
a teraz mały dostanie drugie po teściu
Zastanawiamy się jednak nadal nad pierwszym imieniem....Bartuś chyba będzie jednak Damiankiem:sorry: ciężka sprawa...:shocked2:

A u nas niespodziewana zmiana planów:-)Jako że rodzina m.od strony męża ma korzenie tatarskie postanowiliśmy poszukać jakiegoś orginalnego imienia arabskiego i będzie zamiast Marii -Laila -czyli ''Królowa Nocy'':-)

reklama
Do góry