reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieci + ranking imion

reklama
Lena i Liwia śliczne imiona.

Ja już na długo przed tym jak zaszłam w ciążę wiedziałam, że jeśli będzie córeczka to będzie Nina. Dla chłopca nie mam typu. W ogóle wydaje mi się, ze ciężej wybrać imię dla chłopca niż dla dziewczynki.

A ja mam z kolei wymarzone imię dla chłopca - Mieszko. Dla dziewczynki mąż wymarzył sobie imię po mnie, czyli córa nazywała by się Kasia jak ja... nie bardzo mi to leży ale z drugiej strony niech mu będzie. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, imię to żaden problem...

ojojoj :) imiona! ja mam w głowie kilka różnych ale chyba na głos będę mówić po 12 tc jak już będzie bezpieczniej. Póki co radość z lekka kontrolowana.

Czesc Dziewczyny!

Powiem wam w sekrecie, ze potajemnie 3mam kciuki za dziewczynke. Mam mnostwo imion dla dziewczynki, dla chlopca niestety nie mam takich "och , ach" .

Moje wybrane imionka to :

Nadia , Layla, Sohpie (po babci) Yasmin , Amber , Lilah.

Dla chlopca ew Nasir badz Adam.

Oboje z mezem jestesmy muzulmanami dlatego wazne aby imiona byly arabskie, szczegolnie jesli chodzi o chlopca, z dziewczynkami sprawa jest mniej skomplikowana.

super watek, u nas imie bedzie na pewno na A

jak chlopiec to Alekander
ale raczej bedzie dziewczynka, a dla dziewczynki jeszcze nie wymyslilam, u nas to ja wymyslam imiona, bo stwierdzilam, ze to ja znosze ciaze i porod i to ja decyduje oczywiscie jakby m powiedzial kategowyczne nie to bym objela inna opcje

wlasnie mnie olsnilo przy malowaniu paznokci dziewczynka bedzie Alicja

Ostatnia edycja:
Ja chciałam chłopcu dać Olaf no ale M kręci nosem i mówi nie;/takze nie wiem co z tym fantem a dla dziewczynki to imie już jest od dawan jeszcze jak nie wiadziałam kto mieszka w brzuszku w drugiej ciązy czyli Olimpia ;)

super watek, u nas imie bedzie na pewno na A

jak chlopiec to Alekander
ale raczej bedzie dziewczynka, a dla dziewczynki jeszcze nie wymyslilam, u nas to ja wymyslam imiona, bo stwierdzilam, ze to ja znosze ciaze i porod i to ja decyduje oczywiscie jakby m powiedzial kategowyczne nie to bym objela inna opcje

wlasnie mnie olsnilo przy malowaniu paznokci dziewczynka bedzie Alicja

Dzieki ale nie wszyscy tak mysleli :-D. Ja dalej zostaje przy Tamarka ,Tatiana , Venessa chlopec Ardian- Marcel ;-)
Ja nawet wpadlam na watek gdziie byly brzuszki na fotkach ,ktorych tam nie bylo widac ale z miesiacami sie to zmienilo i pamiatka zostaje tu na bb od poczatku naszej ciazy i jest co wspominac .Jak sie myle to prosze o kometarz.:-)

reklama
Mi sie bardzo podoba dla dziewczynki Lea i Leilia
A dla chlopca bedzie problem jak bedziemy miec drugiegi chlopaka,bo mi sie oprucz Igora nie podoba zadne imie meskie:-D smieje sie ze bedzie Igor Junior!:-D

Do góry