reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Femme haha u nas tez dalej dylemat został Tymon albo Wojtek. Tak samo liczę na olsnienie ;)
A condo skojarzeń to mi sie Marek podoba ale moj były tak ma na imię wiec nie ma bata zeby tak nazwać...

Nulini u nas Ignacy tez był na tapecie ale mi zdrobnienie Ignaś jakoś nie podchodzi.

Aza moj małz to Bartosz ;)

Mommy Dorian mi tez nie podchodzi jakoś. ...

Sylwi slicznosci!

SPRITE - a słyszałaś że od 1 stycznia weszła ustawa że można dawać zagraniczne pisane imiona i nikt nie może się czepiać ? ;-) więc nie będziesz miała problemu :-)

Sylwi- ale śliczna corcia :) zazdroszczę!

Mommy- no Dorian mi też nie podchodzi. Chociaż miałam ucznia Doriana, piekielnie inteligentny chłopak.

Nulini co tam za Dorian? :-D :-D

No tak się nazywa autor piosenki :-D
Oj, u mnie by tak nie przeszło, żeby jedno z nas nie było przekonane do imienia :no:
W końcu to wspólne dziecko i w nosie bym miała "umowy"...

gosiane, ja za Wojtusiem PRZEPADAM, ale brat. Marek - strasznie mi się podoba - tata. A Ignaś mnie mierzwi przez "Na Wspólnej", ale Tosia tak cudnie to wymawia :-D:-D:-D

To w Na wspólnej jest jakiś Ignas???

U nas też umowa że jak chłopiec to wybietam ja a jak dziewczynka to mąż, ale musi się podobać nam obojgu. Jeśli propozycja nie pasuje to szukamy następnej. Teraz jednak pozwolilam wybrać Piotrkowi, bo to ostatnie dziecko i niech też coś ma ;)

jeżyk, nie no, wiadomo, że może jedna strona wybrać, ale u mnie by nie przeszło, że imię by się komuś nie podobało, a i tak byłoby nadane, nie ma opcji :no:
A Ignaś to syn Michała i Kingi...

reklama
Nulini- u mnie tak samo. Jakby Franek chociaż trochę mi się nie podobało to nawet jakby mąż na rzesach stanął i tak by nie przeszło :p

Do góry