reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszków

Bada i jak lubisz swoje imię? :-D

Doggi haha jaka ty romantyczna :-D ja mówię łajzo :-D

Do mnie mąż w ogóle nie mówi po imieniu :p jestem Mysza :-D dla niego moje imię jest dziwne (Marta)

reklama
famme tak średnio,na pewno jestem wdzięczna rodzicom ,że nie mam na imię Ania ani Agnieszka :-D
I na pewno doradzałabym jeżeli Ci się podoba forma Ada,Adusia zapisać Ada a nie Adriana,Adrianna bo i tak nikt tak nie woła a po co dziecku utrudniać,chociaż ostatnio jedna babeczka woziła w wózku wnusię i mówi ,że ma na imię Adrianka :-)

Bada zgadzam sie, dlatego moja to Pola a nie Apolonia. Ja swojego Katarzyna nie znosze a w pracy duzo na telefonie i zawsze tak musialam sie przedstawiac...bleee:)

Ja jestem Kochanie, a do niego mowie zdrobnieniem imienia. Jak powiem normalnie to mi odpowiada na zlosc 'co Katarzyno':p

Ostatnia edycja:
To ja do swojego mówię różnie, a to po nazwisku czasem mi się Misiek wymsknie albo po imieniu.
On do mnie zazwyczaj mówi Edysia (dżizas jakby normalnych imion nie było) albo kochanie.

Doggi, ale Remiś słodko :-D

Stokrotka
, no właśnie każdy, kto mi mówi, że zna jakiegoś Remigiusza to stwierdza, że fajny chłopak/facet, też znam jednego i gościu jest świetny :-D

agulqa, jedna laska ode mnie z liceum nazwała syna Julian, strasznie fajnie to brzmi :-D

jezyk, no bo natrzaskałaś samych chłopaków :-D Teraz wyczerpiesz pomysły na dziewczynki :-D

bada, ja jakoś nigdy na Anię nie narzekałam :-D Chociaż być jedną z sześciu w klasie było średnio...

kasiekz, mnie się zaś Apolonia podoba, ale zdrobnienia Pola bym nie zniosła, bo mam w otoczeniu jedną małą Polę i mam uraz do tego imienia :-(

Ja na mojego wołam po ksywce, po nazwisku, ale głównie mówimy do siebie po imieniu :-p Przed ślubem były kotki, myszki i tygryski :-p

Kasiek mi tez glowa peka. Dopiero wrocilismy a wyjechalismy przed 10. Nie spalam w dzien i jestem jak zwloki :-\

Bada a ja nie mam nic do swojego imienia :p ale Ania bym nie chciala :p

Ja jestem Kotuńciu ;-) a ja do Ł roznie, Muraś, boczek, kotek. Co na mysl przyjdzie. Na starego bedzie czas po slubie ;-)

Nulini moj mlody zawsze po kapaniu biega z golym tylkiem i mowi ze ma seksowne posladki jak krol julian :p wiec stwierdzilismy ze julian by do niego lepiej pasowalo niz kuba ;-)

reklama
Do góry