U nas są drugie imiona, ja mam, mój mąż też, Nina także- Aleksandra. Druga córka też będzie miała, ale na razie mamy problem z pierwszym imieniem. Może jak będziemy już na 100% mieć potwierdzoną płeć to wtedy się na któreś zdecydujemy. Obecnie na czoło wysuwają się: Iga, Kaja i Ada.
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
U mnie do Julka maz zaproponowal Maksa. Ciekawe kiedy sie zdecyduje
agulqa_b
A u mnie Ł ma drugie a ja nie i dziecko tez nie bedzie mialo ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja niby imiona "wybrane", a po nocach mi się śni, że zamiast Gustawa szukam czegoś innego
Nulini może Gustaw okaże się Gustawą albo Twoja podświadomość chce się ugiąć pod presją rodziny hihi.
Mi wczoraj sąsiadka zaczęła gadać, że czemu my chcemy Marysia dać dziecku na imię przecież jest tyle ładniejszych. A sama ma Maria na imię
Mi wczoraj sąsiadka zaczęła gadać, że czemu my chcemy Marysia dać dziecku na imię przecież jest tyle ładniejszych. A sama ma Maria na imię
agulqa_b
Alecta moze miala spaczone dziecinstwo i mysli ze to przez imie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini może Gustaw okaże się Gustawą albo Twoja podświadomość chce się ugiąć pod presją rodziny hihi.
Myślę, że to bardziej to drugie ;-) Presja rodziny i odbija się w snach
Doggi, ja ostatnimi czasy to mam wręcz sny na jawie! Śni mi się to, o czym myślę w dzień (i się budzę i myślę, czy to się wydarzyło czy mi się śniło), a czasem we śnie przychodzą mi do głowy genialne pomysły, ostatnio się budzę, lecę do kompa coś tam sprawdzić, mąż się pyta skąd taki pomysł, a ja, że mi się przyśniło
reklama
Nulini jakieś medium ciążowe cie dopadło ja mam sny strasznie głupie ale są takie ze wydają się być prawdziwe i potem się budzę zaryczana bo mi się coś przyśniło co strasznie przeżyłam i obudziłam się i nie dociera do mnie ze to był sen bo wydawał się taki prawdziwy