reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
No mi też ale u mnie kojarzą wszyscy tylko z psem... Każdy się krzywo patrzy :-/
femme fatal
Mama Ninki :)
Bo to chyba od województwa zależy koleżanki z innego forum z innych rejonów tez mówią ze super i nie mają z tym imieniem problemu ze tak to może i rzadko spotykane ale normalne a tu to jak z kosmosu ludzie nie wiedzą że to imię ludzkie jest -_- kaszubskie buraki
Ale nawet moja mama która była na nie w końcu powiedziała ze najwyżej damy Sonia i mamy mieć wszystkich w dupie ze się przyzwyczaja
Ale nawet moja mama która była na nie w końcu powiedziała ze najwyżej damy Sonia i mamy mieć wszystkich w dupie ze się przyzwyczaja
bada m.
Fanka BB :)
femme podpinam się ,u Was Sonia najlepiej pasowała ;-) i z Niną ładnie brzmi
Femme przy Nikoli mój dziadek ciągle gadał, że jej męskie imię chcę dać, bo przecież Nikola to jest prezydent Francji...
Przy Tymku każdy kręcił nosem, że będą na niego Ty Ty wołać i wyśmiewać.
O Lilce nikomu na razie nie mówimy, będzie niespodzianka po porodzie
Poza tym mam znajomych co mają kota Kube, koleżankę z psem Kacprem i długo mogłabym wymieniać.
Nie ma co patrzeć na innych, bo oni już mieli czas na nadawanie imion lub będą mieli za jakiś czas, a tak naprawdę to jak ktoś chce to do każdego imienia się przyczepi.
Przy Tymku każdy kręcił nosem, że będą na niego Ty Ty wołać i wyśmiewać.
O Lilce nikomu na razie nie mówimy, będzie niespodzianka po porodzie
Poza tym mam znajomych co mają kota Kube, koleżankę z psem Kacprem i długo mogłabym wymieniać.
Nie ma co patrzeć na innych, bo oni już mieli czas na nadawanie imion lub będą mieli za jakiś czas, a tak naprawdę to jak ktoś chce to do każdego imienia się przyczepi.
agulqa_b
Alecta wlasnie moja mama nie dala mlodemu Kacper bo znajomycn pies tak mial. To moze lepiej niech patrza krzywo namludzi co zwierzetom daja ludzkie imiona, a nie na ludzi co chca dac normalne, ale zajete przez zoo :-\
bada m.
u nas byli goście na 1 listopada i córce kuzyna Dagmarze ,bardzo się Gniewko podobało,a mąz spotkał moją chrzestną i też powiedziała,że piękne imię wybraliśmy -słowiańskie ;-) miła odmian takie pochwały usłyszeć,ale i bez tego dla nas jest Ok.:-)
a pretensje to do ludzi ,bo tak jak alecta pisze daja ludzkie imiona zwierzętom ,a jest tyle innych możliwości i później człowiek ograniczony wybór ma,bo każdemu jakieś skojarzenia zwierzęce się nasuwaja
a pretensje to do ludzi ,bo tak jak alecta pisze daja ludzkie imiona zwierzętom ,a jest tyle innych możliwości i później człowiek ograniczony wybór ma,bo każdemu jakieś skojarzenia zwierzęce się nasuwaja
Ostatnia edycja:
reklama
U nas na stacha tez wszyscy kręcili nosem ale już tak weszło w życie ze Stachu jest z krwi i kości ale to dzięki Oli bo ona chodzi i tak z czułością mówi "mój Stachu kochany" ze wszyscy są zachwyceni i nie ważne juz ze wczoraj ola wymyśliła "mamusiu a Stachu nie musi mieć na imię Stachu, możemy go nazwać pieseczek, tez ładne prawda?!" wiec id dziś to nie Stachu a Pieseczek