reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
O nie Ola odpada bardzo źle mi się kojarzy niestety :p jak się z moim rozstawalam to on zawsze sobie jakąś Ole albo Kaske przygruchal :-D :p mam uraz :p

Ojjj to u mnie sporo takich skreslonych :p
Np jessica, ale nawet gdyby skresloma nie byla to bym dziecku tak nie dala na imie ;-) klaudia, daria. Sporo ich

Tak samo u nas Oskar był skreślony a dla mnie to idealne imię było dla chłopca wiec dobrze ze chłopaka nie ma bo szkoda by mi było ze nie może być Oskar :p :-D

O... Oskar brzmi fajnie, to chyba wezmę pod uwagę w razie gdyby moja kobietka jednak kobietką nie była.
A Aleksandrę - Olę forsuję jeszcze u męża, ale się uczepił Mai uparciuch i nic zmieniać nie chce ;-)

u mnie nie ma żadnego skreślonego :-D:-D:-D

ale i tak do końca nie zdecydowaliśmy :-D

femme, ale Alicja jest ładne przecież ;-):tak:

reklama
Haha no jest 50/50 bo znam dwie jedna fakt spoko dziunia :-D ale druga to taki muł bagienny ze strach się bać :-D :-D

No ta Alicja wszystkim póki co się podoba a najbardziej mojej młodej wiec jak coś będzie ze Nina wybrała :-D :p

Do góry