reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
O nie Ola odpada bardzo źle mi się kojarzy niestety :p jak się z moim rozstawalam to on zawsze sobie jakąś Ole albo Kaske przygruchal :-D :p mam uraz :p

Ojjj to u mnie sporo takich skreslonych :p
Np jessica, ale nawet gdyby skresloma nie byla to bym dziecku tak nie dala na imie ;-) klaudia, daria. Sporo ich

Tak samo u nas Oskar był skreślony a dla mnie to idealne imię było dla chłopca wiec dobrze ze chłopaka nie ma bo szkoda by mi było ze nie może być Oskar :p :-D

O... Oskar brzmi fajnie, to chyba wezmę pod uwagę w razie gdyby moja kobietka jednak kobietką nie była.
A Aleksandrę - Olę forsuję jeszcze u męża, ale się uczepił Mai uparciuch i nic zmieniać nie chce ;-)

u mnie nie ma żadnego skreślonego :-D:-D:-D

ale i tak do końca nie zdecydowaliśmy :-D

femme, ale Alicja jest ładne przecież ;-):tak:

reklama
Haha no jest 50/50 bo znam dwie jedna fakt spoko dziunia :-D ale druga to taki muł bagienny ze strach się bać :-D :-D

No ta Alicja wszystkim póki co się podoba a najbardziej mojej młodej wiec jak coś będzie ze Nina wybrała :-D :p

Do góry