reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
U nas jagoda nie przejdzie, wielka miłość mojego "kuzyna" on się jej oświadczył a ona po 4lstavh związku powiedziała ze ma innego... Wiec z Solidarności mam wstręt to jagódek

Doggi ludzie to potrafia miec tupet. Ł przede mna mial taka darie, wrocil dla miej z uk, wynajal mieszkanie, w sumie utrzymywal ja a w sylwestra sie dowiedzial ze go na boki robi i przed sama impreza poszedl jej podziekowac za wspolprace. Pozniej jeszcxe 2tyg mieszkali razem bo mieli okres wypowiedzenia jakis na najem to mowi ze laska zlota przex te 2tyg po prostu. A ostatnio spotkali sie w autobusie bo ona z naszej wsi no i dala mu do zrozumuenia ze tamten koles ja zdradzil i czy czasem nie mogliby do siebie z Ł wrocic. Normalnie lałam z laski :p

Sprite rozumiem, ze w Twoich oczach jestem z kosmosu?;-) :p

U mnie chyba bedzie Tymon. Jeszcze mezowi nie mowilam ale przy Jasiu ja nie mialam nic do gadania wiec teraz moja kolej hehe chociaz kto wie moze mi sir jeszcze odwidzi :)

znam jedną Jagodę i nie przepadamy za sobą;-), ale imię samo w sobie mi się podoba :tak:

gosiane bardzo długo nie miałam imienia dla synka, ale jak mi już wpadł do głowy Tymko, tak koniec kropka, cały zcas strasznie mi się podooba to imię, w sumie nie spotkaliśmy jeszcze nigdzie żadnego Tymonka w okolicach. Bardzo dużo zdrobnień, a i dla dorosłego faceta Tymon też tak poważnie brzmi :tak::tak: no i Tymony to ancymony i rozrabiaki, ale i bardzo kochane chłopaki.

U nas córa zaklepana Alicja już 4 lata temu (Tymek miał byc Alutką, no ale siusiak urósł) ciekawe czy teraz mi się odmieni do końca ciąży. Podoba mi sie jeszcze Inga jakoś ostatnio :-D:tak:

reklama
Do góry