reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majowych dzieciaczków:)

reklama
robie aktualizacje imienia. jako ze na 80% chlopak to szukalam dluuugo imienia ktore bedzie mi odpowiadalo. bo podoba mi sie duzo imion meskich, wszystkie franki, antki, jasie itp sa slodkie ale wokolo same dzieci o tych imionach. np u Zuzi w grupie jest 4 Antkow , 3 FrAnkow, Zuzie tylko dwie:D wiem ze Zuzia tez popularne ale tu kwestia tego ze uwielbiam to imie przewyzszala nad innymi aspektami. A z chlopcem ciezko bylo. Do finalu dotarli Alex, Leon i Kasper i ja i Zuzia zdecydowalysmy ze bedzie Kasper. Maz glosu nie oddal bo my wybieramy a zreszta on chce Filipka a mnie sie to imie takie pedalskie wydaje hehe , takze Kasper wygrywa :D

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Magda, z całym szacunkiem, ale każdy ma swoje typy imion i może niekoniecznie powinnyśmy nazywać te które nam nie leżą "pedalskimi", możesz komuś zrobić przykrość.
no dokladnie, kazdy ma swoje typy imion i ja nikomu nie chce ublizac to tylko takie moje skojarzenie , trzeba miec wiecej dystansu do tego, bo o kazdym imieniu ktos cos moze powiedziec co komus nie przypasuje i grunt to dystans

no dokladnie, kazdy ma swoje typy imion i ja nikomu nie chce ublizac to tylko takie moje skojarzenie , trzeba miec wiecej dystansu do tego, bo o kazdym imieniu ktos cos moze powiedziec co komus nie przypasuje i grunt to dystans

Mimo wszystko warto niektóre rzeczy zostawić dla siebie...

Magda, z całym szacunkiem, ale każdy ma swoje typy imion i może niekoniecznie powinnyśmy nazywać te które nam nie leżą "pedalskimi", możesz komuś zrobić przykrość.

Mam dokładnie takie samo odczucie, szczególnie że mój narzeczony ma na imię Filip i daleko mu do "pedała", czasem warto ugryźć się w paluchy nim się coś napisze.

reklama
ale ja nikogo urazic nie zamierzalam, to ze cos mi sie "kojarzy" nie znaczy ze takie musi byc i nikt mi nie musi tego tlumaczyc. brajanek i kevinek tez mi sie tak kojarzy i co. i juz napisac nie moge bo zaraz bedzie krzyk. a komus sie moze imie magda kojarzyc zle i ja nie mam na to wplywu a obrazac sie to takie troche ...przeciez wypowiadam sie tylko o imieniu nie o osobie.

Do góry