reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majowych dzieciaczków:)

reklama
Też mi się wiele imion męskich podoba zawsze chciałam Maciusia ale mężowi się nie podoba i nadal jesteśmy w kropce, może Michał jeszcze nie wiem, na szczęście jest jeszcze trochę czssu;)

U nas dla dziewczynki na razie Maria, Wiktoria, Adrianna, Weronika
dla chłopca: Jan, Adrian, Jeremi
Jeśli w środę poznam płeć to rozpocznę negocjacje z małżonkiem :)

Hej dziewczyny, mogę się dołączyć?
Marzy mi się dość rzadkie i nietypowe imię. Dla chłopca chciałam Kordian lub Fabian
A dziewczynkę Lena lub Hana jednak plany legly w gruzach. Może podpwiecie mi jakies imiona? Chłopak uparł się ze dziewczynke nazwiemy Laura jednak ja nie jestem za tym.☺☺☺

Myślę, że w kwestii imienia niewiele można doradzić- każdemu podoba się coś innego. Co do Kordiana i Fabiana to imiona rzeczywiście rzadko spotykane, ale nie udziwnione, jak dla mnie ok. Natomiast Lena to chyba jedno z najpopularniejszych imion w ostatnich latach. Laura też ostatnio często spotykana :) Ja jedynie jestem zdecydowaną przeciwniczką Dżesik, Brajanów czy innych Kewinów, poza tym akceptuję każde imię.

Myślę, że w kwestii imienia niewiele można doradzić- każdemu podoba się coś innego. Co do Kordiana i Fabiana to imiona rzeczywiście rzadko spotykane, ale nie udziwnione, jak dla mnie ok. Natomiast Lena to chyba jedno z najpopularniejszych imion w ostatnich latach. Laura też ostatnio często spotykana :) Ja jedynie jestem zdecydowaną przeciwniczką Dżesik, Brajanów czy innych Kewinów, poza tym akceptuję każde imię.
Masz Rację. "Dżesiki" to tragedia.
Mam problem z imionkiem dla córci i zapowiada się na to ze bedzie dziewczynka ❤

reklama
reklama
Do góry