reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majowych dzieciaczków:)

reklama
U nas będzie Kazik, Łukasz kibicuje Legii....Kazimierz Dejna..Powiedział, że jak on mógł sam na to nie wpaść. Całe szczęście, że Kazik mi też się podoba....A Martynka wymyśliła Król Julian....Jakoś myślimy o imieniu dla chłopaka, zafiksowaliśmy się :)

Ooo jeszcze ja sie nie wypowiedzialam:p jesli dziewczynka podoba mi sie Oliwia i Natalia z przewaga na Oliwie:) a jesli chlopak to Dawid.. Maz juz wybral:) Corke juz mamy Kinge i jakos tak twarde imiona nam w glowie:p

Ja chcialam Arkadiusza albo Adrianne, Kaje ale maz na nie. Poszlismy na kompromis;) pierwsza corka do polowy ciazy miala byc Natasza dopiero potem zmienilismy na Kinge. Zobaczymy czy tym razem typy obstoja do konca..

No i nas na 100% Kazik jak to będzie chłopak a jak dziewczynka to nie wiem, teraz stanęło na Wiktorii :) W sumie pasowałoby do imion dziewczyn, Patrycja, Martynka, Wiktoria, Pati, Tysia, Wiki :) Pasuje :) Pati, Tysia, Kazik, też pasuje haha

No i nas na 100% Kazik jak to będzie chłopak a jak dziewczynka to nie wiem, teraz stanęło na Wiktorii :) W sumie pasowałoby do imion dziewczyn, Patrycja, Martynka, Wiktoria, Pati, Tysia, Wiki :) Pasuje :) Pati, Tysia, Kazik, też pasuje haha
No Wiktoria tez fajnie.. My tez teraz nad Wiktoria sie zastanawialismy ale stanelo na Oliwii.. Corce jak powiedzielismy to musiala byc Zosia i koniec ale mysmy nie chcieli z mezem.. Zle sie nam kojary i musielismy ja przemienic hehe i sie udalo;) teraz wszystkim gada ze bedzie miala siostrzyczke Oliwie i nie da sobie powiedzieć ze moze byc braciszek.

reklama
U nas jest kilka propozycji dla dziewczynki ale dla chłopca mamy kłopot, bo rodzina męża obfituje w facetów, więc wiele imion "zajętych" a i nazwisko popularne, więc klops. Córka mogłaby mieć Matylda albo Ida lub Liwia. Nie wiem tylko jak mówić na małą Matyldę i jakoś mnie boli ten brak zdrobnienia:)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry