reklama
jaszczurka86
Fanka BB :)
U nas jeśli będzie córeczka to - Amelia a synuś to Wojtuś...:-)
A ja mam problem od czasu kiedy Agate zobaczyła na moim zdjeciu usg, że to chłopiec.;-);-) Mielismy imie dla dziewczynki (Alicja, Anastazja) a co do imienia dla chłopca zdania sa podzielone...
afiliacja- widze,ze masz Kornela w typach a co myslisz o Dorianie?
Co myslicie ?
Co myslicie ?
u nas jeśli miałby być chłopak, to ja bym chciała Oliwier, mojemu się podobało a od czasu jak mowi do brzuszka Julka to już mu sie Oliwier nie podobaA ja mam problem od czasu kiedy Agate zobaczyła na moim zdjeciu usg, że to chłopiec.;-);-) Mielismy imie dla dziewczynki (Alicja, Anastazja) a co do imienia dla chłopca zdania sa podzielone...
Co myslicie ?
on chciał Tomasz- po swoim zmarłym ojcu. ja mam w rodzinie jednego Tomasza i już nie bardzo i ostatnio zaszalał i powiedział, ze jak nie Julka, to CZARUŚ będzie
mój małż to MICHAŁ i są fajne zdrobnienia, misiu, michu, misiek, michałek,Ja wybrałm już dla córki KSENIA a dla chłopca poprostu MICHAŚ:-)
lily
mój małż to MICHAŁ i są fajne zdrobnienia, misiu, michu, misiek, michałek,
:-) ja kocham to imię
Oliwier ciekawe;-) Michaś jak dla mnie zbyt pospolicie ale ładne...
Sama mam zadko spotykane imie;-) i myśle, że to coś fajnie wyrozniac sie troszeczke
Ksenia..odważne :-)
Ja zakochana jestem w Fabianie, Fabianek ale nawet nie mam co liczyc...
Sama mam zadko spotykane imie;-) i myśle, że to coś fajnie wyrozniac sie troszeczke
Ksenia..odważne :-)
reklama
andziak1
My Fabianka mamy w rodzinie i tak jak już pisano wcześniej mówią na niego Fabian - Pawian, nawet niedosłyszący dziadek mówi na niego Pawian