reklama
BunnyCukino
Fanka BB :)
u mnie w planach w pierwszej ciazy byl Michal i Agatka i Michala mam a teraz nie jestem tak bardzo przekonana do Agatki ale zobaczymy a jesli chodzi o chlopca to bedzie Szymon
Witajcie u Nas dla chlopaka to: Błażej, Jakub, a dziewczynka to Zuzanna lub Lena
martula1985
Fanka BB :)
Witajcie, wczoraj dowiedzieliśmy się, że będziemy mieli synka imiona wybrane: Kornel, Bruno, Miłosz - na razie nie możemy się zdecydować
My też będziemy mieć synka :-)
A co do imienia to ja wybrałam Adrian bardzo mi się podoba i po norwesku tak samo brzmi bo szukamy imienia które i po polsku i po norwesku brzmi tak samo, gdyż obecnie mieszkamy w Norwegii, muszę tylko jeszcze mojego M przekonać do Adrianka :-)
A co do imienia to ja wybrałam Adrian bardzo mi się podoba i po norwesku tak samo brzmi bo szukamy imienia które i po polsku i po norwesku brzmi tak samo, gdyż obecnie mieszkamy w Norwegii, muszę tylko jeszcze mojego M przekonać do Adrianka :-)
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
U nas imiona już postanowione na 100%, trochę się zmieniło, nasz bobasek będzie dwuimienny
dziewczynka Maja Teresa (teresa po mojej śp Mamie)
chłopiec Stanisław Leon (drugie po moim ukochanym 92-letnim dziadziusiu)
dziewczynka Maja Teresa (teresa po mojej śp Mamie)
chłopiec Stanisław Leon (drugie po moim ukochanym 92-letnim dziadziusiu)
R
rojku
Gość
Ja to powiem Wam, że mam przekichane, bo jestem nauczycielką i każde imię mi jakieś dziecko przypomina więc unikam niektórych, bo jest parę takich, które ewidentnie mi się kojarzą z jakimś zespołem cech
reklama
A
avocado
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: